Titanium Backup says I have no backed up apps!


Last Updated:

  1. Helenoftroy08

    Helenoftroy08 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    35
    After performing a factory reset (which by the way did NOT require me to reactivate my phone, idk why) I reinstalled Tibu first to reinstall my apps and it tells me I have 0 backed up apps, even thought they are there on my sdcard in the TitaniumBackup folder. Any suggestions?!
     

    Advertisement
  2. messenger13

    messenger13 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    3,133
    Likes Received:
    381
    First thought: Are you viewing that folder on your phone, or PC? If your DROID is mounted to your PC, TiBu can't use your sdcard.
     
  3. GirLuvsDroid

    GirLuvsDroid Well-Known Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    1,307
    Likes Received:
    515
    That happened to me, too, one of the times I wiped everything and flashed a new ROM. I'm trying to remember what I did to fix it -- I don't remember exactly, except that it turned out to be something pretty simple. I think I first went into Astro to make sure my Titanium folder was there, then I rebooted. Or, it may be that I needed to uninstall and reinstall TiBu before it worked. I can't remember exactly, but don't worry, one of those paths should set it right.
     
  4. Helenoftroy08

    Helenoftroy08 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    35
    Nope, phone is not mounted to PC...and the files are def on the card.
     
  5. Helenoftroy08

    Helenoftroy08 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    35
    I will try the uninstall/re-install and report back
     
  6. binglejellsx2

    binglejellsx2 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    124
    Likes Received:
    5
    I encountered this problem a couple of times and that is exactly what fixed it. GL.
     
  7. Helenoftroy08

    Helenoftroy08 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    266
    Likes Received:
    35
    And alas, it fixed it for me! Thanks everyone who offered help!
     
  8. thindery

    thindery Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    64
    had the same issue and googled and found this thread. worked for me. super simple.
     
  9. pgzerwer

    pgzerwer Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Before I try to flash a ROM while preserving my apps and date using Titanium Backup, will Titanium preserve its paid version status or need I hide the upgrade text until the new ROM is installed?
     

Share This Page

Loading...