Title barSupport


Last Updated:

  1. doecon

    doecon New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Somehow I lost the bar that shows WIFI, Brightness etc. Is there a way to get that back? HELP, help..........:confused:
     

    Advertisement
  2. gallandof

    gallandof Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    296
    are you using Launcher pro, or adw? if so there should be any option under settings/preferences for the app
     
  3. doecon

    doecon New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I figgured it was an ap but I am really new to this and dont understand what you asked me. Appreciate any help I can get, thanks.
     
  4. gallandof

    gallandof Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    296
    hmm first off, what phone are you using? and any custom software?
     
  5. doecon

    doecon New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    its a huawie, ascend and no custom software....2.2 out of the box
     
  6. gallandof

    gallandof Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    1,927
    Likes Received:
    296
    alright. have you tried removing the battery first? doubt itll help but a good place to start.
     
  7. doecon

    doecon New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 4, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ill try anything (once). Doing the battery thing now........Phone rebooted OK but the control bar did not come back........
     
  8. juniorsabc

    juniorsabc Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2011
    Messages:
    61
    Likes Received:
    3
    hold the the screen till u widgets the n you should see something call power or something like that it there u just dont see it
     
  9. Gmash

    Gmash Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Messages:
    6,771
    Likes Received:
    2,959
    ^Yep, just long press an empty spot on the screen, and select the power control bar from the menu that pops up.
     
    KOLIO likes this.

Share This Page

Loading...