touch pro 2 battery for hero??


Last Updated:

  1. heatbball

    heatbball Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i have read that the touch pro 2 battery can be used in the hero. Can anyone confirm that it works in the Sprint Hero?

    thanks
     

    Advertisement
  2. VinceO

    VinceO Well-Known Member

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    106
    Likes Received:
    6
    I wouldnt.
     
  3. Droidone

    Droidone Well-Known Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    595
    Likes Received:
    118
    it does work in the hero. I had a tp2 and it's the exact same battery
     
  4. IFMISM

    IFMISM Well-Known Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Messages:
    81
    Likes Received:
    6
    +1. i have both also and they do work. they are exactly the same
     
  5. marctronixx

    marctronixx Moderator Moderator

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    5,699
    Likes Received:
    3,503
    i have both devices and both batteries are interchangeable...


     
  6. OlSarge

    OlSarge Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    anyone getting more life out of the touch pro2 battery??? or are they the same
     
  7. marctronixx

    marctronixx Moderator Moderator

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    5,699
    Likes Received:
    3,503
    no pun intended but i did get a touch more battery life out of the PRO2 battery when it was installed in the hero. i eventually put the pro2 battery back in my pro because i use it more daily then i do the hero. but yes i did see some improvement in battery life/run time when it was indeed installed in the hero...

    im only running google talk and the hero is unrooted so no other apps are installed on the device. i use BT, WIFI and the stock NFL widget on the hero 24/7...
     
  8. heatbball

    heatbball Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    i have a sealed andida 2000mah battery for the touch pro 2 (it works for hero and it doesnt need a new back cover) . I bought it about a 6 weeks ago (it came from china today) when i had a hero, but since i had to get rid of the hero i now have an extra battery. it is sealed.

    the reason i bought the battery is because of the discussion below.
    (the original discussion is High Capacity Battery. Anyone got a review? - SprintUsers.com)

    if anyone wants to take it off my hands i just want to makeback what i spent on it (10 bucks) send me a pm.

    (I have no idea if this is against the rules, please forgive me if it is)
     
  9. lv2bll

    lv2bll Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    79
    Likes Received:
    2
    i will say when i got my tp2 batteries from ebay the charger for them does not work for the hero's batt, other than that theyre great
     
  10. dan330

    dan330 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    11,608
    Likes Received:
    3,222
    Hi,
    I sent you a PM..
     
  11. GForce1015

    GForce1015 Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    false.
    you can use the charger for the hero battery you just have to turn it around. I do this and havent had a problem at all. My original hero battery actually lasts longer than the batteries that came with the charger
     

Share This Page

Loading...