Support Transformer Playing Dead Since ICS update

Discussion in 'Android Devices' started by prcdslnc13, Mar 2, 2012.

  1. prcdslnc13

    prcdslnc13 Active Member
    16

    Nov 21, 2011
    33
    1
    16
    I know this has been covered in the past but the posts dont go up to the recent software revision, and I didnt have this issue until ICS came around.

    If I let my transformer sit for a few hours (battery does have a charge I confirmed that) The normal long press of the power switch does nothing to bring it back.

    To get it back, I have to undock from the keyboard, and insert a paper clip into the little reset hole by the HDMI port, Then do a 30 second or so long press on the power button.

    This seems like an issue to me, Has anyone else had this problem?
     

    Advertisement
  2. vosg

    vosg Well-Known Member
    203

    Aug 12, 2010
    1,232
    356
    203
    Male
    Software Developer (retired)
    Antwerp, BE
    That is NOT a reset hole, that's your microphone.
     
  3. Doit2it

    Doit2it Well-Known Member
    Contributor
    173

    Oct 23, 2009
    1,962
    467
    173
    Male
    FedEx... yea, those guys
    Nashville, TN
    It's happening to many of us, including myself. According to a post in this thread ASUS is aware of the issue so hopefully a bug fix isn't far off.

    ICS Shutting Off
     
  4. prcdslnc13

    prcdslnc13 Active Member
    16

    Nov 21, 2011
    33
    1
    16

    HOLY F!!!!!!!!! Im glad I didnt push hard on it. Thats what I get for listening to other people and not looking at the manual. Thanks!
     

Share This Page

Loading...