Trying to install Joeys 2.1 v5 but haveing issues?


Last Updated:

  1. Eazail70x7

    Eazail70x7 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    1,612
    Likes Received:
    108
    I boot into recovery mode and when I click on Apply .zip, it then asks me to hit home to confirm. I hit that and then it looked like it tries to install but then it doesn't work and it aborts instillation. It says:

    -Install from sdcard...
    Finding update package...
    Opening update package...
    E:Can't open/sdcard/joeykrim-SDX-a2.1-root-v5.zip
    (bad)
    Installation aborted.

    I have the joeykrim-SDX-a2.1-root-v5.zip in my SD card, so why is it not working? :confused:

    Edit: Ok, I redownloaded the file and it was a different size (2.13 I think) and I think it just work. This time it said installation complete
     

    Advertisement
  2. CriticalCritic

    CriticalCritic Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    1,872
    Likes Received:
    556
    Are you currently running 2.1 (DD03)?
     
  3. cosine83

    cosine83 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    162
    Likes Received:
    22
    Looks like he has stock recovery, not joey's recovery 2.1.3.
     
  4. Eazail70x7

    Eazail70x7 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    1,612
    Likes Received:
    108
    I think I got it just now, I edited my first saying I may have got it
     
  5. Greavous

    Greavous Well-Known Member

    Joined:
    Jan 3, 2010
    Messages:
    589
    Likes Received:
    67
    I didnt have any issues getting it to load but ill be damned if I can get my phone to root. Ill check the root status and the $ just wont turn into a # sign.

    I believe ive followed the directions to a T, even started over with a fresh 2.1 install from SDX, then did the DD10 followed with V5 and although it seemed to install with no issues im not Rooted. Anyone have any comments?

    duh, ive been rooted all along and didnt know it. Never entered a name in the second box in Connectbot and once i did it changed the $ to # right away.
     

Share This Page

Loading...