TVCatchUp goes live for Android!!!


Last Updated:

  1. Steve_R

    Steve_R Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    6

    Advertisement
    laney88, ou7shined, dunjamon and 2 others like this.
  2. beardyweirdy

    beardyweirdy Active Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    16
    Just been announced on the TV Catchup forums here

    Point your phone to TVCatchup Mobile

    Got it working now - excellnt quality over HSDPA with T-Mob. :D:D
     
    ou7shined, kopite72, ktradx and 3 others like this.
  3. damuffinman

    damuffinman Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2009
    Messages:
    203
    Likes Received:
    13
    Just in time for the World Cup too!
     
  4. slatyford

    slatyford Well-Known Member

    Joined:
    Jan 13, 2010
    Messages:
    231
    Likes Received:
    34
    about time, been waiting for this since I got the phone on release day.
    And it work brilliantly
     
  5. trevytrev

    trevytrev Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    197
    Likes Received:
    13
    really? i'm finding it to be pretty poor quality, very pixelly and with a definite lag. I tried in low and high quality too. I'm on Orange and have got a good signal here at work too. Haven't tried it over wi-fi yet.
     
  6. mabizela

    mabizela Active Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    1
    im next to my wifi router and it says the signal is low and its very poor quality on the high quality. my wifi always shows as weak im not sure if its a common problem.
     
  7. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Yesssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  8. johnnyinbelfast

    johnnyinbelfast New Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    excellent news.
    It's a good day for tv on the HTC Desire.
    On the app market - there's a new app called myPlayer (I think it's new anyway -I haven't seen it before)
    Seems to be a pretty good iplayer app

    myPlayer - link to www.skynetsoftware.com
     
    Cheule likes this.
  9. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    I already had an account. When I log in and select teh channel after "loading" for a while "unabel to connect to server" so far on H and Wifi.
     
  10. Cheule

    Cheule Well-Known Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    46
    Likes Received:
    1
    Excellent news :)
     
  11. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    What browser are you sing? And what settings pleasE?

    I cant connect
     
  12. mbatson89

    mbatson89 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    433
    Likes Received:
    45
    Anyone managed to get this working on Vodafone? apparently there are issues which seems to be confirmed when i try to tune in :(
     
  13. gibbs1984

    gibbs1984 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    1,005
    Likes Received:
    212
    I've had good quality but even though I'm on WiFi which is very close it tells me that I have a weak signal and stops, a tad bit annoying, I'm going to try in other areas.

    On T-Mobile by the way.
     
  14. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    reboot. Still cannot get it to play "unable to play video - cannot connect to the sever" o2 uk H + Wifi, standard browser
     
  15. DaddyCee

    DaddyCee Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    22
    Ditto, might be the sudden influx of Android users crashing their systems.
     
  16. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Could be. Shame.
     
  17. Dazo

    Dazo Active Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    7
    Working fine here over wifi although it took a while to sign up. I assume they have been hammered when this went public.
     
  18. DaddyCee

    DaddyCee Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    22
    seems to work on 3G network and not WiFi. Give that a try.
     
  19. bonerp

    bonerp Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    1,152
    Likes Received:
    135
    mine won't work on 3g either - vodafone user.

    Same with yamgo. Altho this does work on wifi but not 3g. Just can't test TVcatchup out on wifi as at work.

    Vodafone are tossers

    just checking with vodafone and they have just asked me to restart the phone without the sim - this has done nothing.

    I am still onto them now.....
     
  20. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    I cant load the page at all. Just checked on desktop computer getting same error. definitely takign a hit. World cup, uk office hours.... go figure ;)
     
  21. Bunjiweb

    Bunjiweb Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Messages:
    259
    Likes Received:
    40
    Am getting unable to connect to server, but seems to be working brilliantly on PC. I am wondering if their servers are getting a hammering of people watching the SA vs Mexico game on tv catchup and launching this on the same day!

    Ben
     
  22. gibbs1984

    gibbs1984 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    1,005
    Likes Received:
    212
    Yeah, can you all please get off the website, I want to watch the football! :p
     
  23. CarsnGadgets

    CarsnGadgets Well-Known Member

    Joined:
    May 17, 2010
    Messages:
    1,067
    Likes Received:
    252
    wont connect to server ...

    O2, Uk, using 'H' or 'G' :0( not tried wifi yet.
     
  24. DaddyCee

    DaddyCee Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    333
    Likes Received:
    22
    bet it swallows mega bandwidth on 3G connection though.
     
  25. SUroot

    SUroot Well-Known Member Developer

    Joined:
    May 25, 2010
    Messages:
    23,925
    Likes Received:
    5,304
    Try during non-world cup match hours.
     

Share This Page

Loading...