Support Twitter Connectivity T-Mobile UK

Discussion in 'Android Devices' started by lizzarian, Jun 11, 2010.

  1. lizzarian

    lizzarian Member
    15

    Jun 11, 2010
    18
    0
    15
    Hi Guys,
    I've got a little niggle with my Milestone that I don't quite understand.

    My data connection appears to be to working absoluetly fine for everything I use it for, browsing the web, GTalk, Mail, Facebook whatever, whether I'm using wireless network or 3G/HSDPA.

    The only thing that I can't get to work is twitter when I'm connected through 3g. It works fine when I'm connected to my wireless network at home (or any other wireless network for that matter), but when I'm on 3g I can't get it to connect. I've can still browse the web, get FB updates, do anything else a data conn lets you do.. except connect to my twitter account.

    I've tried various twitter apps to no avail. This is my 2nd milestone and the first worked fine.

    Anyone got any ideas where I might be going wrong?

    Running 2.1, unrooted btw.

    Cheers.
     

    Advertisement

  2. iamdarren

    iamdarren New Member
    5

    Jun 30, 2010
    2
    0
    5
    i know the answer to this!!!! i had it too! you need to get the porn filter opened up on the phone.

    or better known content lock
     
  3. lizzarian

    lizzarian Member
    15

    Jun 11, 2010
    18
    0
    15
    Excellent. Ta.

    Strangly though, despite having had this problem with it for months, about 2 days after I posted this topic it started working. I havent changed any settings or anything.

    Just for furture reference though, in case the problem resurfaces... How do I go about removing the content lock?

    Cheers
     
  4. iamdarren

    iamdarren New Member
    5

    Jun 30, 2010
    2
    0
    5
    lol thats mad! anyway you should try and get the content lock taken off, gets quite annoying with things arent even remotely insulting they are blocked. Gotta get facebook and twitter.


    come to think of it the offical twitter wasnt out then, only Sesmic was installed on my phone. So i dont know if that accesses the twitter api differently?

    anyway glad to hear you have it resolved!
     

Share This Page

Loading...