1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Two new updates GV and weather bug...


Last Updated:

  1. syntrix

    syntrix Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,418
    Likes Received:
    303
    I just noticed my alert icon, downloading them now :)

    I wonder if GV will split voice and text now?

    WB just says bugfixes and 2.0 support.
     

    Advertisement
  2. Carl C

    Carl C Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    6,062
    Likes Received:
    38
    Heres Hoping Google Voice comes to the UK! :D
     
  3. thetruth

    thetruth Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    How can I know when there is an update to apps that I have installed? Will I get a email notification or something? Thanks.
     
  4. syntrix

    syntrix Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,418
    Likes Received:
    303
    They showed up as alerts last night in the top bar
     
  5. thetruth

    thetruth Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Thats weird, because I've had weatherbug installed and I never got any kind of alert in the top bar. I just happened to go to the downloads section of the market, and I noticed that there was an update available.
     
  6. syntrix

    syntrix Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,418
    Likes Received:
    303
    I may have launched MP before this, but I recall that I had checked my phone right when I got home, and they were there.
     
  7. syntrix

    syntrix Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    2,418
    Likes Received:
    303
    I figured out that if there's an update, just go into marketplace. You'll get a notification soon afterwards on the top bar if there are any updates.

    Good news on GV! Looks like this update fixes where you had to use 1(areacode)phone number format for GV dialing to work!!!!!

    I have contacts did not work in the (areacode)phone number format before, and I just noticed that they ARE NOW WORKING!!!! YES!!!!
     

Share This Page

Loading...