Two odd problems


Last Updated:

  1. Mr. Goodkat

    Mr. Goodkat Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    I have a feeling it might be the ROM I'm using, but I'm going to ask first.

    #1 When ever I go to use anything that requires 3G. Three out of five times my 3G disappears(internet browsing, zedge, etc.). Kind of annoying when you pay for unlimited data but are being limited by lack of functionality.

    #2 Applications will only download on wifi, basically. Otherwise it takes twenty minutes to an hour before it decides to start downloading.

    I'm going to go back to my stock ROM and see if that fixes it. But if you're on the stock ROM and are experiencing this, let me know.
     

    Advertisement
  2. techarlj

    techarlj Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    i had this exact same problem but on big red with my d1. i thought it may also be the rom, but i tried several: cm, bb, sapphire, stock. nothing helped. i just decided it must be big red ripping me off yet again, fortunately i moved to fargo, nd and the problem went away. i'd call sprint and complain, worst they could do is nothing, but maybe will credit your account, verizon did that for me.
     
  3. andygu3

    andygu3 Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    What rom do you have?
     
  4. JB in AZ

    JB in AZ VIP Member VIP Member

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    1,869
    Likes Received:
    267
    This sounds to me like a root issue, so, at least for now, I will move it to the All Things Root sub-forum. Hopefully, you will get more help there.
     
  5. ram1220

    ram1220 New Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Turn on airplane mode and then turn it back off again. I have read on another forum that this will usually fix the problem. I don't have the problem and I'm using ZenEXP so I can't vouch for the fix. But people swear by doing the above.
    Good luck.
     
  6. Mr. Goodkat

    Mr. Goodkat Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 8, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    RegawMOD v2.1 I believe.
     
  7. andygu3

    andygu3 Well-Known Member

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    4,699
    Likes Received:
    2,081
    Did you go back to the stock rom? Was it fixed?
     

Share This Page

Loading...