u-boot-aml-ucl original


  1. majedabbas

    majedabbas Member


    Advertisement
    :
  2. Kantoku

    Kantoku Member

    Hi majed,

    You are definitely right about that. I had the same problem and only the u-boot-aml-ucl.bin and uImage_recovery files of the firmware from the manufacturer would fix the problem. The link you provided seems to lead to an empty page though.
    You should try to contact whoever sold it to you on ********** by waiting for the Chat now to be available or sending them a private message through **********. Chat is better though. You have to insist on getting the full firmware, or at least those two files. If you can get those two, then you can take stane's roms and replace his versions of those files by the ones the manufacturer sends you.
    Don't give up hope! I think it's possible to revive the unit (at least I was able to).

    Good luck!
    majedabbas likes this.
  3. Kantoku

    Kantoku Member

    Hi majed,

    your best bet would be to check every now and again for the service center or chat icon to be enabled (it's below the contact seller button and will have a greyed out Offline icon). From my experience, the best time would be from noon to 4 pm (china time). Talking with them directly will greatly increase the chances of getting help.
    I wonder if anyone on this forum has that model?
  4. majedabbas

    majedabbas Member

    Hi
    I got the original firmware it was 7 files
    1 - factory_update_param.aml
    2 - u-boot-aml-ucl.bin
    3 - ethmac.efuse
    4 - MK8024.04 + firmware.img
    5 - release + note
    6 - update.tmp
    7 - market_patch_m3.zip
    I did what Stane has written on the pdf file., but does not work.
    do you have any advice
    thanks
  5. Kantoku

    Kantoku Member

    Hi majed,

    What doesn't work? More details would be helpful.
    Were you able to enter recovery mode?
    Did it install successfully and just not work?
  6. majedabbas

    majedabbas Member

    Hi kantoku
    I did:
    1 - "Create recovery sd card procedure for Amlogic" and it went well
    2 - pasted all 7 files into sd card
    3-Upgrade procedure using the reset button on back side of device
    but did not work
  7. Kantoku

    Kantoku Member

    Hi majed,

    If the procedure went through all the way and it didnt' work, then chances are they gave you the wrong firmware. The first time they sent me the firmware, they sent the wrong one. It happens. Maybe you could tell them you'd like an older version of the firmware. It might be the right one. It's important to be the right boot and recovery files, otherwise it will never recover :/
Loading...

Share This Page