Udate is there peopleGeneral


Last Updated:

  1. madman13

    madman13 Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Do it on your phone and it will update
     

    Advertisement
  2. dibberly

    dibberly Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    no it wont...well not on mine anyway!!

    but depends on what fw you have on, ifs its branded or unbranded etc

    What version are you on about?
     
  3. madman13

    madman13 Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    just updated from unbranded 16 to R2BA020
     
  4. dibberly

    dibberly Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    hmmmm i might unbrand mine then as i got it from t mobile
     
  5. biker74

    biker74 Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Apr 29, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    29
    Yep, finally. A lot better. Will wait and see how long the battery lasts. Incidentally, I'm unbranded also.
     
  6. Crash27

    Crash27 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    259
    Likes Received:
    42
    Must not be for canada yet, I am through Rogers and mine is still at R1FA014, I tried doing the update and it says the same thing, phone has the latest software
     
  7. madman13

    madman13 Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 24, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    thats what i did i was on t-mobile
     
  8. dibberly

    dibberly Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    is it worth it?? whats the advantages?? been searching but nothing really stands out
     
  9. JDwan

    JDwan Well-Known Member

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    191
    Likes Received:
    24
    Yup. Same here. I am on the Rogers forum as well and the Rogers rep there said that this update will be supported by Rogers. I think we have to wait a bit though so they can mess around with it (i.e. put their stuff on it), before they release to their customers.
     
  10. palace35mm

    palace35mm Member

    Joined:
    May 5, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    1
    Hi i checked on my phone and it still says that i have the latest software.
    im still on R1FA016
    Im in INDIA
     
  11. manxape

    manxape Active Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    screwed swype up :(
     
  12. manxape

    manxape Active Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    Ignore me reinstalled swype and all is good in the land of the X10 again. As for the update screen or more responsive and it fades between screens much better
     
  13. razvan06

    razvan06 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    696
    Likes Received:
    89
    anyone knows in witch countries is the update available ? :|
    ...thanx
     
  14. dooleys

    dooleys Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    I'm in the UK and on an unbranded model. the update is downloading now!!!!!!
     
  15. avin1973

    avin1973 New Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Not for me. In Brazil r1fb001 it's still "up to date"...
     
  16. dibberly

    dibberly Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    still trying to unbrand mine!!
     
  17. themoog

    themoog New Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Downloading update as i type this, in uk,T-mobile.
     
  18. dibberly

    dibberly Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    just updating mine...what does the pic of the phone with a green arrow pointing to it mean...3 out of 4 blue circles at the bottom??
     
  19. themoog

    themoog New Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    was wondering the same. probably a visual aid to show how far through installation you are.
     
  20. dibberly

    dibberly Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    299
    Likes Received:
    15
    it is!!!

    just leave it and it will do the business

    mines just finished
     
  21. kimchi29

    kimchi29 Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    no update for me yet here in socal =(
     
  22. MrVeezo

    MrVeezo Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    2
    Guys im in the uk on o2 on R1FB016(something like that) FW and nothing yet, anyone else cant update it ?
     
  23. jimmy1980

    jimmy1980 New Member

    Joined:
    May 18, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I'm from Holland no update here, not on phone or seus.
    unbrand on a T-Mobile network
     
  24. huntleth

    huntleth Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2010
    Messages:
    180
    Likes Received:
    25
    I updated last night (UK) and although I definitely have the update, I was under the impression the locks screen should appear instantly and scrolling and general navigation would be smoother, yet i'm finding both of these even more laggy than before :(
     
  25. dunphero

    dunphero Active Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Anyone know if you can still "root" the phone after updating. Cheers.
     

Share This Page

Loading...