Ugh Hero not syncing any more HELP!


Last Updated:

  1. JonnieDearest

    JonnieDearest Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    So I downloaded the sync from the sprint site(the current one they now have up) thinking I might need it for when 2.1 comes out (whenever that is now) I started the installing of it then I got some kind of warning saying that something wasn't compatible and it could ruin either my comp or something. How do I fix this I uninstalled what was put on but not it doesn't even recognize my phone anymore so I can't mount to put music on or move pictures off :[ ugh
     

    Advertisement
  2. MarvinDog

    MarvinDog Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    What's your computer's operating system?
     
  3. JonnieDearest

    JonnieDearest Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    Windows XP it has service pact 2 and 3but the lap top is old....like 2002 ish and so I it does not have a 2.0 port but I didn't think that'd be problem cause it hasn't been befor :/
     
  4. MarvinDog

    MarvinDog Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    I seem to recall seeing that a 2.0 port was required for HTC Sync. Do you still have the install disc/file for the old version that you were using?
     
  5. JonnieDearest

    JonnieDearest Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    41
    Likes Received:
    1
    no I don't :/ ...so I'm guessing I'm out of luck
     

Share This Page

Loading...