unable to download any gmail attachmentsSupport


Last Updated:

  1. coolmaverick

    coolmaverick New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi All,

    I am facing a weird problem,
    I am not able to download any attachments from Gmail on my Galaxy s.
    also sometimes i am not able to even preview the files.

    Error: An SD card is required to download attachments.

    However I have a working SD card in the phone.
    This problem is coming after i have upgraded the firmware using official Kies software.

    Is there something that i am missing?

    regards,
    Mav
     

    Advertisement
  2. defkorn

    defkorn Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    270
    Likes Received:
    25
    I have noticed the same thing on my Droid, and a friend noticed it on his Droid X. I can see the paper clip indicating there is an attachment, but cannot click on it to download.
    It seems to be an issue with GMail or maybe the three of us just can't figure it out. When this happens, I go to gmail.com from the browser and can download it that way with no problems.
     
  3. coolmaverick

    coolmaverick New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    ya, that is one of the possible workaround.

    Thanks,
    Mav
     
  4. aditya@way-india.com

    aditya@way-india.com New Member

    Joined:
    Sep 13, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have a similar problem. Am not able to download any attachment in gmail. You've suggested a workaround but I'm sure there should be straight way out. We are all missing out on something..

    Any body, pls help...
     
  5. jordanmcclements

    jordanmcclements New Member

    Joined:
    Sep 21, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Anyone find a fix for this yet?

    Mr Samsung?

    This is really quite annoying - I got rid of the problem after a hard reset - but it has come back again...
     
  6. vikingisson

    vikingisson Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    856
    Likes Received:
    24
    it must be a firmware issue because my new S is working fine with attachments. I had one before that I exchanged because of the 3 button issue and other things and the new one has a working 3 button mode and the attachments work as they should.
     
  7. ibrahimlecturer

    ibrahimlecturer New Member

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    This one worked on my sgs:
    1 - turn off phone
    2 - take out battery
    3 - take out sd card
    4 - put back sd and battery
    5 - restart
     
  8. dforester

    dforester New Member

    Joined:
    Oct 20, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Has anyone found a fix for this other than a factory reset? Seeing it on my SGH-T959 - Seems to be a GMail bug, if it's happening on multiple different devices...?
     

Share This Page

Loading...