Unbricking your Sprint or Virgin Mobile USA phone using official tools and dll and bin files


Last Updated:

  1. bn35

    bn35 Active Member

    Joined:
    Jun 12, 2012
    Messages:
    26
    Likes Received:
    4
    thank you
    this was easy and painless
     

    Advertisement
  2. blah_blah

    blah_blah New Member

    Joined:
    Sep 22, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I just did this on two phones and it worked awesome!!!! I updated the beats audio driver to the new one and that was the problem. Has anyone else had this happen yet??
     
  3. tjsanders

    tjsanders Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    67
    Glad I was able too help recovery your phones
     
  4. tjsanders

    tjsanders Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    67
    do you sprint users need the new firmware that was pushed out this past week
     
  5. tjsanders

    tjsanders Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    67
    Updated the unbrick method and added LS696ZVF for Sprint Users Only
     
  6. nelsonsamd

    nelsonsamd Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    I think the drop box link isn't working, says there's too much traffic. Any other way you could share those files? I could really use them for my bricked phone - stuck in download mode after I did EXACTLY what the manuals tell me not to do, that is factory reset a custom ROM. Go me... anyway, I could really use the flash tool. Thanks for your help!
     
  7. dragonjump2

    dragonjump2 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hey i have the virgin mobile lg optimus elite and when i try to download from that link is says its temporarly disabled and i really need that to get my phone back
     
  8. tjsanders

    tjsanders Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    67
    moving them too another server will have them ready on 11-10-2012 . dropbox put a block on me
     
  9. HaTrEd360

    HaTrEd360 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    1,363
    Likes Received:
    167
    Try using 4shared.
     
    tjsanders likes this.
  10. tjsanders

    tjsanders Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    67
    All links are updated
     
  11. nelsonsamd

    nelsonsamd Member

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Sir, you have saved my phone! Thank you for your help and effort!! :D:D:D
     
  12. tjsanders

    tjsanders Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 20, 2012
    Messages:
    108
    Likes Received:
    67
    your welcome
     
  13. androidaaron12

    androidaaron12 New Member

    Joined:
    Nov 10, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    IT WORKED! THANK YOU SO MUCH! LESSONED LEARNED! my 3G and wifi wouldnt work then about 2 mins later i had a pop up on my phone needing it to update so i let it and everything is back to working :D
     
  14. Token417

    Token417 New Member

    Joined:
    Oct 1, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    hewy guys do you think this kind of method would work for a LGL45C stuck in CWM Bootloop?
    Stupid me tried to do a factory reset inside the OS and totally "eeffd" my phone up.

    This forum post is the closest thing i have found to an answer to fixing my problem.
    Any help would be vastly appreciated..
     
  15. kwknott

    kwknott Well-Known Member Contributor

    Joined:
    Mar 19, 2012
    Messages:
    1,520
    Likes Received:
    729
    The process itself should work but you'd have to track down the correct bin and dll files for your phone
     
  16. HaTrEd360

    HaTrEd360 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    1,363
    Likes Received:
    167
    If you can get into Recovery on your phone as your saying it's a CWM bootloop, then you should be able to just flash a rom or the stock one. :]
     
  17. rockalance

    rockalance Well-Known Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Hey I need help. My phone's not listed in ports. only in modems... thanks
     
  18. sammyz

    sammyz LG Whiz Kid Guide

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    8,835
    Likes Received:
    2,487
    Are you booted in emergency mode?
     
  19. rockalance

    rockalance Well-Known Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Not that I know of? What happened was I was gonna do a hard reset... but I was rooted and had CWM installed.. I used the phones reset option. so now I'm stuck in CWM? bootloop.
     
  20. rockalance

    rockalance Well-Known Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    got it figured out thanks!
     
  21. HaTrEd360

    HaTrEd360 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    1,363
    Likes Received:
    167
    Next time dont reset the phone using the option in the settings. Factory reset using the CWM one. Why did you need to anyways?
     
  22. ladycreep

    ladycreep New Member

    Joined:
    Dec 6, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I just want to thank you deeply for this easy to follow tutorial! I bought the Virgin Mobile Optimus Elite and I *accidentally* installed the Beats by Dre drivers and totally bricked my phone (it was stuck on the LG logo and would not proceed). I thought I was royally screwed. But you saved the day! I wanted to write in here so that hopefully someone who did the same idiotic thing I did would Google and find this result. XO!
     
  23. rockalance

    rockalance Well-Known Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    I had been improperly flashing roms... not formatting system or data... so I was having random reboots. Idk why I forgot to reset through cwm... I'm full of fail I know...
     
  24. HaTrEd360

    HaTrEd360 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 18, 2012
    Messages:
    1,363
    Likes Received:
    167
    We all make mistakes. Learned something new atleast right? :] Make sure to make nandroid backups in CWM before you flash a rom so if it screws up go into recovery and just restore your backup.
     
    sneaky_1 likes this.
  25. rockalance

    rockalance Well-Known Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Messages:
    55
    Likes Received:
    1
    Will do hatred, lol. Also tjsanders, consider adding this into your instructions. "If phone is not listed in ports, go to modems and disable Androidnet modem. Then restart computer and continue from step 4." This is what I had to do to get it to work. Thanks again!
     

Share This Page

Loading...