Unlock Captivate?


Last Updated:

  1. rayman121985

    rayman121985 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 26, 2010
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Hey all,

    Selling an ATT Captivate...is it possible to unlock it for any carrier? I have it rooted already...thanks let me know!
     

    Advertisement
  2. Sharkonwheels

    Sharkonwheels Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    12
    Not as of yet.

    Some are mentioning AT&T won't do it for 10mos because of exclusivity.

    T
     
  3. accinfo

    accinfo Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    3
  4. Sharkonwheels

    Sharkonwheels Well-Known Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    12
    From what I saw, that's not a true unlock - that sounds like one of the TurboSIM thingies. You put whatever SIM you wish to use in their carrier, and then insert the combination into the SIM socket.

    In other words, even after using that thingie, you can't remove the whole shebang, and pop in a Rogers SIM by itself...

    So although it will work, the phone is technically not unlocked. You're just bypassing the carrier subsidy lock with the unlock SIM card/carrier.

    T
     

Share This Page

Loading...