Unlocking the Behold II without a non T-mo SIMSupport


Last Updated:

  1. famished

    famished Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    10
    Greetings,

    Is there a way that anyone knows of unlocking the BH2 without having to use a non T-mo SIM? I found one on the web, but it didn't work because there was no place to enter in numbers as it described (it was a process requiring no sim and number entry). Please let me know if you know a workaround. Thanks!
     

    Advertisement
    cokemolina likes this.
  2. Ohgami

    Ohgami Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    237
    Likes Received:
    39
    Usually when you enter numbers it's in the dailer.
     
  3. famished

    famished Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    10
    Yes, tried that- didn't seem to work. Maybe I'm doing something wrong? The unlock keypad is a different one. When you insert a non T-mo SIM, it pops up. Would you happen to know how to get it to pop without using a off-carrier SIM?
     
  4. Ohgami

    Ohgami Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    237
    Likes Received:
    39
    I'll try to look for my Softbank Sim and try to see what you're talking about
     
  5. Ohgami

    Ohgami Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    237
    Likes Received:
    39
    Ok I poped my Softbank Sim in and see what you are talking about.

    I remember when I unlocked my wife's G1 I thought I just used the Dailer.
    I guess you have to use a Non t-Mo Sim. Maybe you can borrow a friend's At&t sim?
     
  6. mwl1119

    mwl1119 Well-Known Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    880
    Likes Received:
    82
    Did you call T-mobile and get the unlock code?

    They would not give it to me.
     
  7. famished

    famished Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    170
    Likes Received:
    10
    No, I'm trying to stay off the grid ;) The seller I got it from is trying to obtain the code for me. You should try back every few days until you get someone who can give you the code. You're suppose to be able to get one every 90 days.
     
  8. mwl1119

    mwl1119 Well-Known Member

    Joined:
    May 21, 2010
    Messages:
    880
    Likes Received:
    82
    90 days from now it wouldn't be my phone so I don't care.

    If samsuck can do it I can too :)
     
  9. BH_MAN

    BH_MAN Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    1,667
    No, You can get your Phone Unlocked Once a Year... Only if you account has been in Good Standings for at least 90 days.
     
  10. bleufox99

    bleufox99 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    9
    This is what they sent me when I tried to unlock my wife's comeback. And I have unlocked several phones in the last year.

    T-Mobile Sim Unlock Request
    Sim Unlock Reference: xxxxxxxxx
    IMEI: xxxxxxxxxxxxxx
    Thank you for taking the time to contact T-Mobile. We have received your SIM Unlock Request. Unfortunately, we are unable to process your request at this time. This subscriber has received an unlock code within the last 90 days. Per T-Mobile Policy only one unlock code will be provided per active subscriber every 90 days. Please submit a new request 90 days after the last unlock code was provided.


    Thank You,
    Sim Unlock Department
    T-Mobile USA, Inc.
     
  11. BH_MAN

    BH_MAN Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    1,381
    Likes Received:
    1,667
    Okay Good to Know, I was told the above from Support a few weeks back when I unlocked mine...
     
  12. Motoperpetual

    Motoperpetual Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Now T-mobile gave me the unlock code.
    I put in a European SIM card, I got this "Pin Block" message as a pop-up screen. The pop-up does not go away no matter what keys I press. The only thing I could do was to press on either buttons within the screen.

    "Emergency Call" brings me to a keypad that is not the usual dialer (as shown)
    "SOS" brings me to another pop-up screen that says "Emergency Call" with a button: "call".

    I tried using the emergency keypad to enter my unlock code but it was trying to use it as a phone number, and a message tells me this phone number is not valid.
    So where do I enter the unlock code?
     

    Attached Files:

  13. Swizz

    Swizz Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    730
    Likes Received:
    95
  14. Motoperpetual

    Motoperpetual Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Try to follow the instructions.
    1. Power on your Samsung mobile phone without the SIM card in.
    2. Type #7465625*638*
    3. Enter your Samsung unlock code
    4. Type #
    5. If worked, phone should say
     
  15. behold_this

    behold_this Well-Known Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,419
    Likes Received:
    243
    Yes use the dialer and I don't think you should need to hit send the pop up should appear after you enter the last symbol. This is just a guess though as I have not unlocked it
     
  16. Motoperpetual

    Motoperpetual Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    So I typed in #7465625*638*. Nothing happens.
    Continued to type my unlock code. Nothing happens.
    Added the #.
    Now I have this string of #7465625*638*XXXXXXXX#
    Not doing anything.
    If I pressed dial, it says "not registered to the network".
     
  17. mocrawlin

    mocrawlin New Member

    Joined:
    Apr 4, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    what if i bought a used phone from an individual, and they have gotten a new t-mobile phone and used the sim out of this behold 2 in the new one? and i want to use a non t-mobile sim in it, how do i get an unlock code? do i have to pay for one? or have the original owner call and get one?
     
  18. fwmark

    fwmark New Member

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0

    Just FYI to all... I have been trying to unlock my wife's BHII with the #7465625*638*<unlock code from TMO> with her TMO sim.. It doesn't work with firmware version T939VJA3 at least. I used my Centennial Wireless sim in her phone and entered the unlock code from TMO and we now have an unlocked BHII.
     

Share This Page

Loading...