Update Bugs and GlitchesSupport


Last Updated:

  1. Clittzen

    Clittzen Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 22, 2010
    Messages:
    357
    Likes Received:
    42
    I haven't seen a thread for this yet. But I know there are problems due to the update. If everyone shares maybe we can help eachother out.

    I now have dead pixels. 3 to be exact when in camera/video mode. It will not allow me to download or use any other camera app. I also now have fuzzyness in my pictures. This has to be software related because it was fine before...

    Also on main screen sometimes software keys for contacts and dialer do not respond. Never did this before.

    So is there anything weird with your phone after update?
     

    Advertisement
  2. Vihzel

    Vihzel Destroying Balls Everyday VIP Member

    Joined:
    Apr 8, 2010
    Messages:
    5,364
    Likes Received:
    1,055
    I haven't had anything strange after the update. I wonder what could have produced those dead pixels in the camera/video mode. I've never heard of that before. Hopefully Motorola will fix any issues in the next update, but maybe in the next one, the sound will mysteriously start going out. :p

    I hope that this wont be a recurring issue with Motorola.

    "Hurray for Froyo!... and now my phone's bricked?!?"
     
  3. Mutt Slayer

    Mutt Slayer Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    +1 on the dialer and contact buttons not responding after the update. Phone got much more laggy as well. Thought about doing a factory reset.

    Before the update, I didn't have any of this. I have not tried the camera yet.

    Wish we had a fix for this.
     
  4. HookEmHorns*UT*

    HookEmHorns*UT* Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    237
    Likes Received:
    25
    I did a factory reset but it doesn't help. I have the lag plus my car dock wont work now and camera wont work either!
     
  5. ckochinsky125

    ckochinsky125 Banned

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    1,986
    Likes Received:
    53
    I dont have any lag other then the lock screen I wish there would be a led notification for when it is charging maybe they can add one in another ota
     
  6. Jpeluso8

    Jpeluso8 Active Member

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Ever since the update I've had bugs too.
    1. phone is not responsive when dialing, scrolling through contacts etc..
    2. The UI is slower. Sometimes my home screee now will load with none of my icons..takes like a min for there to be my app icons
    3. Blockbuster app that came with the phone doesnt open..it just freezes..

    These 3 things I know are as a result to the update. Never had these probs before.

    So I have a question now..is there a mechanism for us letting motorola know this now? I want a new update. But my guess is Froyo would fix right?
     
  7. ckochinsky125

    ckochinsky125 Banned

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    1,986
    Likes Received:
    53
    I was curious to as if there were a method to let motorola know about the bugs also not sure what we would have to do to let them know
     
  8. esn

    esn Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    566
    Likes Received:
    48
    I have not experienced any bugs from the update at all. Were all the phones made in china or were some made elsewhere? Mine was made in China and so far no real issues.
     
  9. Beasnizzle99

    Beasnizzle99 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 1, 2010
    Messages:
    187
    Likes Received:
    4
    from over at the motorola forums they have passed on the pixel camera issuse and believe to have narrowed it down in the software...
     
  10. darreno1

    darreno1 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    489
    Likes Received:
    26
    The dead pixel issue is the only thing I can pin point and that hasn't affected my camera in any way. Pictures still come out crisp. My contact scrolling is actually smoother and the fonts in the browsers are better anti-aliased. I can find no other issue with the update as of yet.

    I believe some of the problems people are mentioning are just coincidences. I would have picked up on any unresponsiveness immediately considering how much I use this phone and I haven't experienced any of that. Unless of course, the update selectively screwed some phones which I have a hard time believing.
     
  11. kkwan77

    kkwan77 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    203
    Likes Received:
    1
    Yes, I am also experiencing the lag / unresponsiveness. This seems to go away when I turn the screen off and back on. It's really annoying.
     
  12. matty032

    matty032 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    302
    Likes Received:
    12
    Blockbuster app freezes, never comes up. No notifications of new emails using Corporate Sync. Not sure if they worked before the update. I updated as soon as I took the phone out if the box.
     
  13. ckochinsky125

    ckochinsky125 Banned

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    1,986
    Likes Received:
    53
    I rooted my phone and got rid of all the bloatware so i wouldnt have problems with that since i would never use it. So you didnt try them out before the update came?
     
  14. j_ryan

    j_ryan Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2010
    Messages:
    131
    Likes Received:
    10
    Anyone else having trouble adding accounts? I've tried to add my Picasa and Photobucket accounts, but I get an error saying try again later. I thought last week's OTA would fix it but no luck. If I try to add the accounts on wifi, it goes further but still ends up with an error.
     
  15. carmendiva

    carmendiva Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    118
    I haven't really had many issues

    aside from trying to do a number change and my phone factory reset itself...which i did not actually want it to do

    and there is a slight lag

    but ehhh
     
  16. northwst

    northwst Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    4
    not an update bug but still a bug

    I noticed this the other day and searched throughly for a fix...none so far.

    I use Hotmail in addition to Gmail... so I have it set up thru the system email client... but when I delete an email from the list it does not delete the email from the server...no settings to change this...I read that it does it by default but it is not working for some reason... I am using K9 email untill this is fixed.

    I believe this affects all pop3 accounts.
     
  17. northwst

    northwst Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    4
    I have not experienced any of the bugs that have reported...in fact none of the issues that have been reported so far as I have read....this is my first smart phone so no real experience with them but I am really very happy with the power in my hands....NEVER EVER going back to the dark ages....
     
  18. mhynek

    mhynek Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    14
    Yesterday I took a trip, put my X in the car dock, and set Nav to my destination. About an hour into my trip, Nav would intermittently close, and would return me to my home screen. This continued for the last 2 hours of my trip. It was extremely irritating. Has anyone else experienced this? Is there a solution?
     
  19. ckochinsky125

    ckochinsky125 Banned

    Joined:
    Dec 5, 2009
    Messages:
    1,986
    Likes Received:
    53
    Mine did the same thind and i would have to keep sliding down the notification bar to bring it back up. It would still be on it would just be in the top of the screen. It didnt do this before the update
     
  20. mhynek

    mhynek Well-Known Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    74
    Likes Received:
    14
    Yes, that's exactly it! Was a pain in the a$$ to have to pull down the notification bar just to reactivate Nav. Any ideas how to fix this horrid phenomenon?
     
  21. kkwan77

    kkwan77 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    203
    Likes Received:
    1
    I've noticed the lag, unresponsiveness, delay in input etc. Anyone else come across this since the update??
     
  22. kkwan77

    kkwan77 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    203
    Likes Received:
    1

    Lag as in unresponsive and delayed input from the keyboard?

    Hopefully this gets fixed on the next update!
     
  23. Brooks777

    Brooks777 Active Member

    Joined:
    Jul 20, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    20
    Yeah, I've got the same issue.. check it out here: http://androidforums.com/support-tr...-1-13-604-update-adds-dead-pixels-camera.html
     
  24. carmendiva

    carmendiva Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    2,556
    Likes Received:
    118
    No like general lag with the homescreen and application launches
     
  25. Slug

    Slug Check six! Moderator

    Joined:
    Aug 1, 2009
    Messages:
    20,390
    Likes Received:
    16,502
    This is a general warning to ALL:

    Keep your posts constructive, on-topic, and leave out the personal insults. If I see any more attempts to disrupt a thread or provoke arguments I'll be handing out infractions.
     

Share This Page

Loading...