Update server availableGeneral


Last Updated:

  1. csoltenborn

    csoltenborn New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hi,

    I just checked for an Android update with my Milestone, and the response was that my Milestone is up-to-date (however, I'm still on 2.0). This is different to a couple of days ago, where it would say that the update server is not available.

    Finally, we're getting to it :)

    Btw: I have a lock-free phone (i.e., not with a contract), and I bought it from O2 Germany.

    Thought somebody could be interested...

    Cheers,
    Chris
     

    Advertisement
  2. recklesslife

    recklesslife Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Not working here for me in the UK :(
     
  3. akex

    akex Member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I hope, even if the update is only released for German users, the update.zip will work for all Milestones ...
     
  4. pispuso

    pispuso Member

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    2
    Not working here in Argentina yet, but i still hope it will come soon or will work downloading it from internet.
     
  5. icesonick

    icesonick New Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    no work here too.in FR
     
  6. big_adventure

    big_adventure Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0

    Confirmed - in France, I still get the same "no connection available" error.

    Oh well, I can install from SD if our Teutonic neighbors get the goods before we do.

    Plus, we have better cheese. ;)

    (note: I live here and speak the lingo, but am not French and have no bias against anything Deutsch)
     
  7. arlissfreire

    arlissfreire Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    edited
     
  8. vaio6

    vaio6 New Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    update server is available in Hong Kong for Milestone
     
  9. arlissfreire

    arlissfreire Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Almost Jan 13 there, huh? (your time GMT+8 my time GMT-3 :mad:)
    And is the update available ????? :D :D :D
     
  10. inaroundroom

    inaroundroom Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Not available in Australia Yesterday or Today (13th pm)
     
  11. bengrendon

    bengrendon Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    I tried to do this just now and it was very slow to tell me that the srver was unreachable so maybe something but i doubt it.
     
  12. jolavo

    jolavo New Member

    Joined:
    Dec 25, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Here in Campinas, SP Brazil, no more: "no connection available" ..the phone keeping searching update....but no response yet...it is 22:00h PM.. at least something has change....wait wait
    Finaly ... NO CONNECTION TO SERVER..bad news

    Olavo
     
  13. mpmilestogo

    mpmilestogo Member

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    No real change since I bought it from amazon. I'd definitely take the update.zip from anyone, anyplace. I want to root this thing. I just got the nexus one and did the boot loader unlocking and rooting in a single day. I sure wish that Moto would get this together.
     
  14. ein4290

    ein4290 New Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    i'm from indonesia and i still can't connect to the server :(
     
  15. dhan_shh

    dhan_shh New Member

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I'm from Chennai,India.

    No updates so far "Unable to connect to Server"

    [​IMG]

    I hope in 2-3 weeks,update will be available!
     
  16. epuiatti

    epuiatti Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    What does the "H" in your signal bar mean? I saw this on my Milestone for the first time today... Is it faster than 3G or slower?
     
  17. celios

    celios Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2009
    Messages:
    159
    Likes Received:
    2
    "H" is HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) sometimes called 3.5G - and is faster than regular 3G.

    There is usually a limited number of 'slots' for HSDPA on a cell tower so your phone will only switch to "H" while you are downloading a lot of data and then switch back when it's finished.
     

Share This Page

Loading...