Update to Google VoiceSupport


Last Updated:

  1. AlkiDweller

    AlkiDweller Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    498
    Likes Received:
    96
    And no more FC! Yippy!
     

    Advertisement
  2. momentoid

    momentoid Well-Known Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    367
    Likes Received:
    62
    Thanks for posting. Updated it. GV Force closing was annoying.
     
  3. AnthroMatt

    AnthroMatt Well-Known Member

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    134
    Likes Received:
    13
    Cool, I might switch back to GV now. I'd gone back to the visual voicemail from Sprint. They both have their advantages....
     
  4. Schwamy

    Schwamy Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    49
    Likes Received:
    1
    Can you get invites from other people for GV like they did for Wave? Google likes to ignore my requests for invites. :(
     
  5. Radical-J

    Radical-J Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    7
    Make sure your request comes from a Gmail account...
     
  6. marquisdee1018

    marquisdee1018 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    62
    Likes Received:
    4
    Just updated mine.
     
  7. xbrokdikdogx

    xbrokdikdogx Well-Known Member

    Joined:
    Mar 16, 2010
    Messages:
    362
    Likes Received:
    45
    I was very happy when I reinstalled it and found no more FCs. However, are they pushing SMS yet? I haven't checked it out yet but if it is only updating SMS when it refreshes every 15+ minutes that still sucks.
     
  8. LincKraker

    LincKraker Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    32
  9. duratime

    duratime Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    44
    How do you update it? I'm not getting the notification that there is an update available. I have version 0.3.0. Thanks.
     
  10. LincKraker

    LincKraker Well-Known Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    32
    just search the market for google voice or scan the barcode.
    [​IMG]
     
  11. duratime

    duratime Well-Known Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    454
    Likes Received:
    44
    Thanks, just read your post and was going to do as you said, when I looked at my phone I had the notification that there was an update.
     
  12. fireburster

    fireburster Active Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    6
    Did sprint stop charging for forwarding? I was going to setup GV on my wifes moment for the voicemail transcribing but the .20 a call forwarding fee is dumb.
     
  13. 4runneradam

    4runneradam Active Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    I sent an invite using my gmail address and still no GV
     
  14. xxwckdxx

    xxwckdxx Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    yeah they have free unconditonal call forwarding which is *28 instead of the usual *72 for forwarding it tells you what to type for sprint when you set it all up
     
  15. zcarman

    zcarman Well-Known Member

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    342
    Likes Received:
    46
    You know a super sneaky thing to do is to sign up for the Sprint to Home service ($5 a month) and list your GV number... Unlimited incoming and outgoing calls to one number - $5 a month! You can then add your GV number as the Home number and everything is golden.

    Watch for the dial out number in your GV app though, it wasn't my normal GV number when I called out on the app...
     
  16. 9Nails

    9Nails Well-Known Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    85
    Likes Received:
    2
    When in doubt - reboot the phone!

    This new version of Google Voice gave me the FC error when I installed and went into settings.

    But the best thing is that I didn't get the FC error like I always used to when I power on the phone. And after rebooting the problem went away. Finally, Google Voice works on my Moment like it should! (Just in time to start this process all again when we get Android 2.1?)
     
  17. amosk

    amosk New Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I am so anxious to get google voice, but i've waited months for an invitation. Any chance one of you guys could offer me one? Thanks so much!!
     
  18. decalex

    decalex Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    265
    Likes Received:
    16
    Hey, since the this update-- for those of you who have turned on the newer synchronization feature, is anyone experiencing a lot more 'Airplane moding'?
    Or, for me at least, just that little "x" up where EV usually is? Its happened at least 4 times today and didn't realize it until I looked at GV on my laptop browser.
     
  19. AlkiDweller

    AlkiDweller Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    498
    Likes Received:
    96
    This new synchronization feature of which you speak, would that be in GV settings, Refresh and notification, Synchronize Inbox?

    I have it checked and I've never experienced Airplane Mode, but then I never experienced it before the update either.
     
  20. decalex

    decalex Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    265
    Likes Received:
    16
    Yes, that one. I only had 1 data lock today, (since the gv sync has been off), and it was while trying to download a podcast... I'll still keep an eye on it.
     
  21. J-Rod0880

    J-Rod0880 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    If I setup my GV with the option of keeping my current number for visual voicemail could I then get a GV number for emergencies. Basically if I choose option 1 does that preclude me from option 2 even if I get a 2nd invite. If not does anyone see any potential problems going this route? Thank you in advance for any advice.
     
  22. AlkiDweller

    AlkiDweller Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    498
    Likes Received:
    96
    You like Sprint's visual voicemail? GV has one up'd them on that. When you get a GV voicemail you get a transcribed voicemail sent to your phone. It's not perfect, as a matter of fact sometimes the mistakes are pretty damn funny, but they get the point across.

    Not sure what type of emergency you're talking about but you have to have a phone that GV piggybacks on top of. If that phone is not working (or lost) GV won't help, except that you could always transfer your incoming calls to another phone on the web.

    If you don't consider it too much hassle go with option two and tell everyone you have a new number. You won't regret it. And I think I remember reading before I signed up, that you can change your mind whenever you want, but don't quote me on that.

    You can put contacts into groups and have customized outgoing messages for each group (family, business, friends). Or have a customized message for each contact. Or selectively always send specific contacts or groups to voicemail (business, creditors, your mooching brother, etc). I've got a widget on my website, that when clicked (after entering their number) will call the clickers phone and then connect them with my phone, for free from anywhere in the US or Canada. And you can make international calls with your GV number for pretty cheap.
     
  23. J-Rod0880

    J-Rod0880 New Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I'm stuck and hoping there is a trick I'm overlooking to make this work? Since changing numbers would negatively impact work I'm setting up GV with my current number on my cell. Then I plan to use a second GV # and forward the calls to the same cell. So 1 cell with 2 numbers, my current #=A and a new GV#=B. To forward line B I have to designate to were, either "home", "work", or "mobile". The fact that line A designates my cell as its "mobile" selection makes it so I can't select the "mobile" option for line B. So I label it "home" and it's forwarded. So line A works great, the correct CID on outgoing/incoming calls/SMS. My problem is line B outgoing/incoming calls work but because it's labeled as "home" no sms. Since line B is going to be for personal use I'd like to be able to msg. Any ideas? :eek: Sorry if its a bit drawn out but I noticed my last post was pathetically unclear on my part.
     
  24. Mw182006

    Mw182006 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 7, 2010
    Messages:
    55
    Likes Received:
    0
    Sorry to bump, but looking for an invite if anyone can help me out.
     

Share This Page

Loading...