1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

Update! Who's going to try it first?General


Last Updated:

  1. cbreze

    cbreze Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    425
    Likes Received:
    28

    Advertisement
  2. BLACKTOOTHGRIN

    BLACKTOOTHGRIN Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2011
    Messages:
    297
    Likes Received:
    22
    It's installing now.
    I imagine the UI looks quite a bit better though.
    Good to hear it's running smoother.
     
  3. Rafael

    Rafael Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    72
    It fails on my Rooted Commando.
     
  4. cbreze

    cbreze Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    425
    Likes Received:
    28
    I actually had to DL it twice to get it on. Unrooted.
     
  5. Rafael

    Rafael Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    72
    cbreze; were you ever rooted?
     
  6. cbreze

    cbreze Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    425
    Likes Received:
    28
    No never rooted. You going to unroot?
     
  7. Rafael

    Rafael Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    72
    Yup. Already did.
    Since I unrooted, my first try at the update has failed. Working on 2nd try now.
     
  8. cbreze

    cbreze Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    425
    Likes Received:
    28
    2nd one'll be all aces. ;)
     
  9. Rafael

    Rafael Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    72
    Nope.....failed again.

    Will re-root, install everything I removed, then unroot and try again.
     
  10. cbreze

    cbreze Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    425
    Likes Received:
    28
    Rafael, did you actually redownload the whole file, because thats what I had to do, not just try to re- install the first download. In any case, good luck with it. I'm diggin' it, enjoying it the more I use it.
     
  11. Rafael

    Rafael Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    72
    Downloading it each time is the only way I know how to do it.
    You know something I don't?
     
  12. cbreze

    cbreze Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2011
    Messages:
    425
    Likes Received:
    28
    Lol, nope. Was wondering earlier where the heck the first file went. I redownloaded the whole mess again also.
     
  13. rjglenn

    rjglenn Well-Known Member

    Joined:
    Dec 17, 2010
    Messages:
    718
    Likes Received:
    101
    Okay, this is just stupid. The only thing I did not restore was the browser because I apparently deleted it somehow...

    Does anyone have a Titanium Backup copy of the browser they can send me?

    I think I'm going to call Verizon and let them send me another phone because I just got this thing. This is the same error I got on the other phone for the first update - IP_PREVIOUS_UPDATE_FAILED.

    I've restored everything, I've even performed the dreaded factory reset and I got nothing. Oh well, time to spend an hour or so on the phone so I can get this thing replaced.
     
  14. Rafael

    Rafael Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    72
    Just did a factory data reset.....trying the update now.
    Will let you know.

    If I get it running again, I can send you the Browser.
     
    rjglenn likes this.
  15. bw2982

    bw2982 Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Really hope I don't have to unroot and re-install all the crap in order to install this.
     
  16. Rafael

    Rafael Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    72
    No go. I have tried everything: unrooting, full reset.
     
  17. gpsjunkie

    gpsjunkie Active Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    241
    Took two trys for update to succeed. Seems fasterwifi is better but can't reroot.
     
  18. Rafael

    Rafael Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    72
    You got the update to work on a previously rooted Commando?
     
  19. gpsjunkie

    gpsjunkie Active Member

    Joined:
    Jun 17, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    241
    Rooted but apps only froze not removed.
     
  20. Rafael

    Rafael Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    72
    Wow. That has me thinking.
     
  21. Rafael

    Rafael Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    522
    Likes Received:
    72
    rjglenn;
    What do you make of what gpsjunkie has done here?
     
  22. bw2982

    bw2982 Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Anyone have a screenshot yet (assuming it looks different)?
     
  23. KBoicourt

    KBoicourt New Member

    Joined:
    Jul 13, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I think I may have a full Titanium Backup of the Commando if you still need it.

    I haven't been able to install the new update either, as I have a rooted commando with some of the crap taken off of it. I suppose I'll just have to reinstall everything and start from scratch to get it?

    Anybody else have any luck getting the update with a rooted commando with or without all of the files?
     
  24. RAYJAY193B

    RAYJAY193B Member

    Joined:
    Sep 26, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Upgraded both new phones work al ot better than the prev version both phones are still stock
     
  25. bw2982

    bw2982 Member

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Has anyone successfully updated a phone that has had Verizon crapware removed?

    If not I can hopefully system reset and get Verizon to swap it. I've had it less than 30 days.
     

Share This Page

Loading...