Upgrade Droid Rogers (Canada)Support


Last Updated:

  1. Special--k

    Special--k Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Anyone that is not Rooted and on Rogers Canada get the Donut update?

    I called, and after talking with the ******** techsupport he sent me to a website to download a rogers firmware that was older then the 1.5 on my phone.

    Thats when i hung up and decided to find the answers my self
     

    Advertisement
  2. MoreYummy

    MoreYummy Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    311
    Likes Received:
    1
    Why it has anything to do with droid in the title?
     
  3. TriC

    TriC Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    175
    Likes Received:
    2
    Telus is the only one that has said they are to Bring the Motorola DROID to Canada. not Rogers
     
  4. MoreYummy

    MoreYummy Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    311
    Likes Received:
    1
    How does telus work with droid?

    Using CDMA and HSPA in 1 account?
     
  5. Special--k

    Special--k Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 21, 2009
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    my bad. I figured droid was an abrivation for android. I didnt know it was a product in its self.

    The question was pretaining to Android V1.6 and if anyone on the rogers network has been able to upgrade to it. Because the Techsupport that i talked to had no idea what was going on.
     
  6. mjschmidt

    mjschmidt Well-Known Member

    Joined:
    Jun 27, 2009
    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    113

Share This Page

Loading...