US 3G Settings?


Last Updated:

  1. solidkevin

    solidkevin Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    407
    Likes Received:
    12
    So I have a US Hero, and am using ATT, anyone know the 3G settings? Would be much appreciated! Thanks.
     

    Advertisement
  2. quantumrand

    quantumrand Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    1,237
    Likes Received:
    198
    I'm assuming by "US Hero," you mean Sprint Hero? If that's the case, it wont work with AT&T because AT&T uses GSM while Sprint uses CDMA.

    If it is indeed a GMS Hero (in which case it is not a US Hero whatsoever), you can only use AT&T 3G if you have the Telus version of the Hero and get it unlocked, in which case, it will automatically use the 3G connection whenever it's available.

    All other GSM Hero's can only use EDGE on AT&T (as well as T-Mobile).
     
  3. solidkevin

    solidkevin Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    407
    Likes Received:
    12
    I have an unlocked Telus Version, I need to enter the settings, I got it off of eBay.
     
  4. quantumrand

    quantumrand Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    1,237
    Likes Received:
    198
  5. solidkevin

    solidkevin Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    407
    Likes Received:
    12
  6. quantumrand

    quantumrand Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    1,237
    Likes Received:
    198
    The settings wont change from phone to phone. Those are the network settings for AT&T, and they'll always stay the same until AT&T changes them (which probably wont ever happen).
     
  7. solidkevin

    solidkevin Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    407
    Likes Received:
    12
    Okay, tried again, works FAST! Only thing, instead of 3G, it says H?
     
  8. quantumrand

    quantumrand Well-Known Member

    Joined:
    Sep 2, 2009
    Messages:
    1,237
    Likes Received:
    198
    H stands for HSPA which is 3G.
     

Share This Page

Loading...