USB cable problemSupport


Last Updated:

  1. LeetHero

    LeetHero Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    I have got problems with my usb cable.
    When i plug it into my computer it charges my phone, but transfering doesnt work.
    my computer doesnt recognize the usb!

    any solutions? thanks
     

    Advertisement
  2. weasel

    weasel Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    401
    Likes Received:
    23
    Did you mount it ??
     
  3. LeetHero

    LeetHero Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    wont get detected
     
  4. Cougar

    Cougar Well-Known Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    16
    That doesn't really answer the question....!

    When you plug it in, look at the notifications on your phone, there's a 'mount' option.
     
    LeetHero likes this.
  5. nelly727

    nelly727 New Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have a similar problem.....and don't maybe understand how to mount it? If you are referring to the notification tray I do not have any notifications when my phone is plugged into my computer and I have the USB debugging turned on.
    I get a Driver wizard that asks me to put a cd in for the driver but I dont have it. The wizard does not give me the option to search the web for a driver.
    Can you help?
     
  6. bresslau

    bresslau Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    53
    Likes Received:
    5
    Try another cable, it might be defect, broken. Charging wires are OK, transfer wires are not. Or you have a charge only cable, that also exists.

    Also turn the USB debugging off to see if you get then notification in your tray to mount the drive.

    Thirdly, search the forum to get the source of the usb drivers for the phone.

    Cheers!
     
  7. Cougar

    Cougar Well-Known Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    420
    Likes Received:
    16
    Sounds like a driver issue to me; there's threads covering driver installation in detail.
     

Share This Page

Loading...