usb disconnectSupport


Last Updated:

  1. Unseen

    Unseen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    I mounted the usb after connecting it (mount via the phone that is) but 2 seconds it always disconnects or unmounts again. Why?

    I have Windows 7 Pro 64bit. The sd card folder shows up on my pc, then disappears 2 seconds later when the phone unmounts automatically.
     

    Advertisement
  2. jhut

    jhut Active Member

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    31
    Likes Received:
    1
    I've heard Windows 7 is having issues with SD cards. It must be a driver issue. I still haven't seen a fix for it but if I find something I'll let you know. Do you have access to another computer so you can confirm it's a Windows 7 problem and not an Eris problem?
     
  3. Unseen

    Unseen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Its not W7 because I have an SD card and it works perfectly fine.
     
  4. Caddyman

    Caddyman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    3,216
    Likes Received:
    638
    do you move it at all once onnected, it seems the connection at the phone is a little loose sometimes and if it gets bumped it will disconnect for a second.

    (anyone else notice this?)
     
  5. Unseen

    Unseen Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Its not like that because it charges just fine when connected and moved around otherwise
     
  6. jeffyo

    jeffyo Well-Known Member

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    368
    Likes Received:
    9
    I just started to have the same issue when yesterday it was working just fine. I'm also using Windows 7 64bit. It's not the first time this has happened. I would restart your computer and keep your phone connected to the phone. It should fix the problem.
     

Share This Page

Loading...