v3General


Last Updated:

  1. jtobin09

    jtobin09 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    1
    Am I able to get a replacement if my phone is running the leakv3?
     

    Advertisement
  2. CrazyKnight128

    CrazyKnight128 Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    123
    Likes Received:
    12
    Im wondering that two, I know its been covered, honestly im just to lazy to search right now.
     
  3. dirtmouth

    dirtmouth Well-Known Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    361
    Likes Received:
    6
    I had the v3 leakand was able to get a replacement under the 1 year manufacture warranty, reason was a hardware issue. trackball didnt work properly. they never questioned the OS .
     
  4. ThorSkaagi

    ThorSkaagi Well-Known Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    215
    Likes Received:
    12
    Yes, just don't tell them. It looks identical to the OTA and the average Verizon employee won't tell the difference.
     
  5. Zerethusta

    Zerethusta Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    92
    Likes Received:
    5
    Yes you can, assuming you have a hardware issue. Silent call bug, dead trackball, etc. Going in and saying "I have non-official software and I want a new phone" is not going to get you anywhere.

    jtobin - This has been covered. MANY times. Specifically. Search.

    CrazyKnight - Generally it is considered INCREDIBLY poor taste on a forum to admit you're too lazy to search for something that you know has been covered. Just a heads up.
     
    cmajpwc likes this.
  6. thenestor

    thenestor Well-Known Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    1,038
    Likes Received:
    316
    Yes.

    No need to search, answer is yes.

    Not only that, but now Verizon is shipping out new and refurbished phones with the same bootloader as v3. So there's no more difference.
     

Share This Page

Loading...