Venting & Warning...Ridiculous Boost Mobile Customer Service


Last Updated:

  1. brandonjp

    brandonjp Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Since there's no "Boost Mobile" category yet, I'm posting here in "Sprint"... I just bought my Motorola i1 yesterday, activated it last night, but never could make a call. 24 hours later, I'm still receiving a "Not registered on network" error. Other than that the phone (and even the 1.5 OS) has been AWESOME so far!

    But the Boost Mobile phone tech support / customer service rep was kind and friendly...but hardly helpful. I usually try to be nice to these people (and I even was this time!), but today my hour on the phone was entertaining...turned frustrating...turned aggravating...turned ANGERING!! I'm just posting here to vent and warn...

    As of Monday 28 June 2010...I'm pretty sure, Boost Mobile CS reps have NO CLUE about Android phones. The first couple people were kind and fairly helpful (I suppose). As soon as they realized they couldn't help me, they moved me on to the next 'more specialized' person (so they said). Until I eventually landed with a sweet, mid-30's sounding, Asian woman who kept referring to my "i1" as an "i9" (even after I corrected her 3+ times!)... then it got worse....

    ...Well there are no clear 'menu' or 'advanced' options that I can easily find...

    ...Yeah, o-okay, well...there again I can't find that either, how about I just go to the 'Settings'? What kind of settings are you looking for...

    ...Well, no...it won't make calls...that's why you're helping me...[I give a friendly/lighthearted laugh]...

    ...Or how about I just try calling back later? Maybe I can work with someone else tonight...I really need to go anyway. What number do I call to get back to your tech support dept?...

    ...Yes and thank you! (for not listening anything I asked!!)


    Point is...I don't know... I feel dumber after all that!
     

    Advertisement
    K4KAI likes this.
  2. Electriophile

    Electriophile New Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Just putting it out there, I believe the menu button is the one with four squares, one being solid and the others just outlines.
     
  3. jen8112

    jen8112 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    650
    Likes Received:
    34
    Boost CS are idiots. I'm not familiar with Boost but do you need to register the phone on-line before you can use it?
     
  4. brandonjp

    brandonjp Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Yeah, I registered it online first... but it still was giving me the error, even when I had a STRONG signal. A couple hours after my call to Boost CS, it finally started working!! Now I only get that message when I have no signal. Still not sure how or why it happened before, but hopefully it won't happen again!

    Oh crap... well, I guess I'm the idiot now! :) I do see now that going to "Menu" then "Settings"... but there's still no 'Advanced'... and I'm still not on a Moto i9.... but I am still an idiot!
     

Share This Page

Loading...