[Verizon] Homescreen(s)


  1. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

    Hey . . . No big deal here just curious. Accidentially created extra homescrens (7 total now). When I go into edit page & attempt to delete them (move to the trash can icon) I get a freeze & message : Unfortunatlly touchwiz has stopped working. Tried reboot no dice. Running CleanRom 5.6. Maybe a bug ?? Just wondering if anyone knew a workaround for this. No big deal . . . Just curious -

    Advertisement
  2. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    What launcher comes with CleanRom? Nova?
    I don't know as I don't use that launcher:(

    I suppose you could try to boot into recovery and wipe cache and dalvik cache, then reboot.
    TALONTRAX likes this.
  3. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

    Not sure . . . But I think it is Nova. I'll try to wipe the cache & see what happens. Thanks Mike !!!
    Mikestony likes this.
  4. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

    Well that didn't work. Guess it's a bug in the rom . . . Or possibly the kernel (leankernel 1.8). Not sweatin it.
    Mikestony likes this.
  5. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Hey Talon, just curious as we are on the same Rom and kernel.
    When you go to menu/settings/sound/volume. Does volume settings crash?
  6. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

    Don't know . . . I'll try & let you know. Interesting to note though . . . The wife's phone does the same exact homescreen delete attempt crash, also the same cleanrom 5.6 & leankernel 1.8 combo as yours & mine.
  7. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    hmmm..could very well be a glitch then. I suppose if you wanted to peruse thru a million posts in the CleanRom rom thread on XDA, you may find out if it is or not:p
    TALONTRAX likes this.
  8. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

    That's a negative on the settings/sound/volume crash. Works fine.
    Mikestony likes this.
  9. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    thanks, now I think it is because of the DarkHorse theme I flashed. No big deal. I can control volume settings with the app I have:)
  10. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

    Nah . . . I'm not sweatin it. Just makes me curious as to why it does it. Especially on 2 devices. I'm just very inquisitive about things like that & tend to try to troubleshoot/workaround them. Now your settings/volume issue is weird too . . .
  11. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Yeah, it is, but like you, I don't sweat it but perhaps someday when I'm bored outta my skull, I'll do some research on it:)
    TALONTRAX likes this.
  12. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

  13. WhoDoo Voodoo

    WhoDoo Voodoo Well-Known Member

  14. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

    Interesting . . . Can a alternate launcher be flashed in recovery or odin ??
  15. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

    Well . . . Disabling the developers options worked for me & I was able to delete my erronnious/extra unused home screens. Mike . . . Maybe you can try that to diagnose your sound/settings/volume crash - just a thought . . .
  16. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Usually, almost always, launchers are apps (apk's) :)
  17. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Disabling, as in, turning off? hmmmm....I'll try it:) Thanks!


    Edit: well, no soap..still the same, but thanks anyhoo:thumbup:
  18. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

    Yes . . . @ the top of the developer options screen in settings turn the little slide switch for developer options off
  19. TALONTRAX

    TALONTRAX Well-Known Member

    Did you restart . . . ? Sorry ! Forgot to mention that . . .
    Mikestony likes this.
  20. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    haha, no I didn't...standby, I will try:)

    Edit: well, once again, no soap. I seriously think it is due to the theme I am running.
    The reason I say that is because, a couple weeks ago, I unrooted, rooted, flashed a fresh DL of CleanRom and set it all up etc. Volume settings worked. Flashed the DarkHorse theme and then it didn't work.

    But, no worries as I use an app for the volume controls so I don't mind....kinda waiting for the theme to update soon and try his new update:D
    TALONTRAX likes this.
  21. WhoDoo Voodoo

    WhoDoo Voodoo Well-Known Member

    No Nova is in the market. For Xperia see my thread below. It's just an apk too.
    TALONTRAX likes this.

Share This Page