[Verizon] How to get back to stock after installing CM10?


Last Updated:

  1. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
    I just installed CM10 and had issues with the signal. I guess I'm not made out to have this rom/rooted phone. Can someone please guide me on what I need to do to get back to a stock phone.

    Thanks!
     

    Advertisement
  2. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    27,517
    Likes Received:
    20,298
  3. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
    Code (Text):
    1. [url]http://108.166.171.38/goodata/aca9f9f3b54d94a22967b033cd0eeb29/50dc94d4/devs/invisiblek/i535/COMBINATION_I535VRALG1_I535VZWALG1_743127_REV09_user_low_ship.tar.zip[/url]


    that link is blocked at work!! Any chance you can upload the link via dropbox?

    I know I'm a pain in the a$$ but after today I will have 0000 questions.. No more rooting for me lol
     
  4. rsarno

    rsarno Thank Me, Im Irish! VIP Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    1,675
    Likes Received:
    206
  5. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
  6. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    27,517
    Likes Received:
    20,298
  7. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
  8. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    27,517
    Likes Received:
    20,298
    Did you do what rsarno suggested?
     
  9. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
    I have macs at home .. Will try tomorrow at work
     
  10. rsarno

    rsarno Thank Me, Im Irish! VIP Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    1,675
    Likes Received:
    206
    Toonz i just went through that!! I was stuck in "Roaming" and couldn't make any calls or text. I even took the phone to VZW and they couldnt figure it out.

    I tried everything i could think of! In the end, this is what worked:

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2066275

    On "Step 6" where you have to type in the number into keypad ... its tricky! The phone wont let you dial a number because you havent activated yet. So you will need to do this ridiculous thing, but it actually works:

    http://www.youtube.com/watch?v=G3oy_beJI3k
     
    Mikestony likes this.
  11. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    27,517
    Likes Received:
    20,298
  12. rsarno

    rsarno Thank Me, Im Irish! VIP Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    1,675
    Likes Received:
    206
    I added one important note that confused me when i did it! Everything else was a breeze
     
  13. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
    I just tried running the root66.tar file and it failed in odin
     
  14. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    27,517
    Likes Received:
    20,298
    Try a fresh download and re-try perhaps?

    Still at it eh Toonz? I feel for you man;) I hope you get this resolved!:)
     
  15. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
    IT WORKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Thank you for all your help and tips!!

    @Mikestony I really appreciate your patience with me and helping me out.
     
    Mikestony likes this.
  16. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    27,517
    Likes Received:
    20,298
    Suh-weet! And no problem, I'm learning as I go also! If I ever get into a jam, I'll look ya up!
    I'm happy you got it working...I really am:)
     
  17. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
    Yea I'm going to be far far away from the "All thing root" forum lol
     
  18. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
    For some reason, I keep trying to update to 4.1 but it keeps updating to 4.04.

    Also I have no 4g access or see the option to choose global/4G/CDMA
     
  19. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
    One other thing when the phone restarts under Samsung I see a unlocked lock icon and it says custom. I thought the root66.tar file was putting me back to stock
     
  20. Mikestony

    Mikestony ~30% Carbon Black ± Moderator

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Messages:
    27,517
    Likes Received:
    20,298
    hmmm, I'm sorry but I don't have a definite answer for you, but perhaps rsarno can chime in when he comes online :)
     
  21. Toonz

    Toonz Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 15, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    31
    http://db.tt/4lYuQrlu

    It was on the top setting and I just switched this to 4g but it hasn't done anything

    @rsarno any idea?
     
  22. rsarno

    rsarno Thank Me, Im Irish! VIP Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    1,675
    Likes Received:
    206
    Sorry i was away, i got too drunk to even open my laptop last night hehehehe

    Anyway im here at work all day and can reply, ill help if i can.

    PS on that photo you just showed about the APN's ... i never touched (or saw) that screen actually!
     

Share This Page

Loading...