Verizon OTA 2.2 for Fascinate.Support


Last Updated:

  1. stanmancan

    stanmancan Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    I sold two verizon galaxy s's around 7 pm pacific time tonight and to my suprise there was two major updates. After the updates the phones now have wifi hotspot and cool new wallpapers as well as some other nice features that I have heard only Froyo comes with. Can someone else confirm this with me by checking their phones for updates?:D
     

    Advertisement
  2. saps

    saps Well-Known Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Messages:
    5,092
    Likes Received:
    504
    No updates available
     
  3. nitsuj17

    nitsuj17 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    4,648
    Likes Received:
    654
    yeah it there as a 2.2 ota we would have known about it
     
  4. dopepope

    dopepope Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2010
    Messages:
    47
    Likes Received:
    21
    if you have another opportunity with these or other phones, go to:
    settings>about phone> firmware version

    let us know what it says.
     
  5. bezerk19

    bezerk19 Well-Known Member

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    369
    Likes Received:
    46
    I believe these were small updates (fixes) that verizon had pushed to the phone back from Sept. I recently got my Fascinate a few weeks ago and it too had an update, not Froyo though. Also this phone already came with Wifi tether, which in some other phones isn't available until Froyo (i.e. HTC Incredible)

    Check out the link http://www.usanewsweek.com/news/Verizon-Releases-Minor-Update-For-Samsung-Fascinate-1285243654/
     
    nitsuj17 likes this.
  6. nitsuj17

    nitsuj17 Well-Known Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    4,648
    Likes Received:
    654
    well said. it seems that verizon did not manually update many of the fascinates to the latest ota before selling them. if it was an os change like 2.2 they tend to do it, but didnt seem to care about a maintence update.
     
  7. ifly61ce

    ifly61ce Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    When I try to check for updates it says
    InnoPath ActiveCare
    Server unavailable
    Code:500
    todays date and time

    This is while checking on wifi and has shown this message for teh past 2 days.

    I have an X and have no problem checking for updates.

    any one els have this happen to them?
     
  8. burningembers

    burningembers Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    331
    Likes Received:
    26
    You can't check for updates over WiFi.
     
  9. ifly61ce

    ifly61ce Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Thanks. I will turn off wifi when I che
    k next time. I knew someone here would know the answer.
     

Share This Page

Loading...