[Verizon] [ROM] [JB 4.2] XenonHD Stable-11.1 (7/3/13)


Last Updated:

  1. CopperWires

    CopperWires Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    58
    I used 7/15 (or whatever the latest download option was on his link).

    Cheif, I updated SuperSU and mine is fine too.


    2 things I noticed immediately were that Torch FC'd on me and I can't turn my swagger off. I can't have swagger all the time.
     

    Advertisement
    The_Chief likes this.
  2. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations! Moderator

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    11,048
    Likes Received:
    9,058
    What the heck is Swagger? Some kind of pirate thing? :p
     
  3. CopperWires

    CopperWires Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    58
    Yeah...that's it.

    I think someone before me said, "If you have to ask, you don't have it." :smokingsomb:

    I just read that it can't be turned off once its on.
     
  4. CopperWires

    CopperWires Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    58
    So...I've never used any other launcher other than stock before.

    I'm assuming that I need to set it up the first time and then Titanium will back it up?

    Oh and is there any way to toggle back and forth between the stock launcher and apex?
     
  5. jbdan

    jbdan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    7,121
    Likes Received:
    3,187
    lol well I've never "fixed permissions" it is not and should not be needed....ever imo

    Hey I tell it like I see it and took more of a liking to this ROM over the belly. It is what it is :)

    Please anyone who reads this DO NOT LISTEN TO ME!! Sorry Nsuth I don't check Md5's on anything but a radio. But here is the Md for r223/384gpu that I installed: 5096355DAB853108C1BFE59D1F43BBE5

    GL and yay! :p You don't have to use the JB btldr.

    Don't need a wifi fix here.

    I've kept Apex on this ROM it runs very well. This ROM looks like all the other JB AOSP roms except it has reflective softkeys in the nav bar. Yeah Nova works fine, but I don't like it's glitchy drawer animation presently in the beta

    Please do update it

    It works! :)

    The toggle works about 75% of the time the torch app FC's so use the toggle. Swag is built in once you turn it on you're forever swaggered :D
     
  6. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations! Moderator

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    11,048
    Likes Received:
    9,058
    Apparently Swagger is some kind of a joke toggle that can't be turned off once it's turned on. It doesn't actually DO anything but sit there and be a nuisance. Oh well, I have enough swagger as it is :D
     
    jbdan likes this.
  7. jbdan

    jbdan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    7,121
    Likes Received:
    3,187
    Sure you can swap back and forth. Never choose default app and every time you hit your home button you'll be prompted to choose which launcher by default. If you don't see this prompt then go into your app manager and "clear defaults" for the launcher/s
     
  8. BabyBlues

    BabyBlues Trouble Just Finds Me! VIP Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    13,125
    Likes Received:
    9,766
    Hi ho hi ho its off to find it I go. I know one of you linked me to it. Just have to remember where. :)
     
  9. jbdan

    jbdan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    7,121
    Likes Received:
    3,187
    Then remove the swagger toggle, simple. Then you don't have to stare at what you already have :D
     
  10. jbdan

    jbdan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    7,121
    Likes Received:
    3,187
    Pete's site :)
     
    BabyBlues likes this.
  11. CopperWires

    CopperWires Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    58
    Yes Chief, you can turn the toggle off. LOL.

    I'm not a huge fan of the boot animation. I can live it it though. There are so many tweaks that I can do...I should have waited until after this next work deadline to flash this ROM.

    If I get fired, its your jbdan!!! LOL
     
    jbdan likes this.
  12. CopperWires

    CopperWires Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    58
    Yeah choosing that every time I hit home is annoying. I just chose Apex.

    So I'll set it up. Titanium will save that from now on though right? It's not like I have to setup Apex after ever flash, right?
     
  13. jbdan

    jbdan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    7,121
    Likes Received:
    3,187
    Depends. You could dirty flash in-between new builds then you'll have zero re-setting up to do. Or you could backup Apex within the app itself, apex settings> backup and restore. I'm not positive about TiBu and Apex. I only use TiBu to restore apps, never their data, even though others do with success.
     
  14. NSutherl

    NSutherl Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Sep 6, 2011
    Messages:
    364
    Likes Received:
    150
    I'm not sure about Apex, but Nova has a backup/restore option. I'm sure Apex has it too.

    Normally though, whenever I restore user Apps + Data with TiBu, my Nova is already set up to its last state the first time select Nova for my default launcher, so I don't have to use the restore within Nova anyways. You should be good :)

    EDIT: Ninja'd again...
     
  15. satellitez

    satellitez Well-Known Member

    Joined:
    Sep 14, 2011
    Messages:
    222
    Likes Received:
    46
    Just ditched jelly belly. For now, Xenon will be the wind beneath my wings (until the official aokp)

    And using nova does work, no issues. Cheers
     
    darkcyber and jbdan like this.
  16. iowabowtech

    iowabowtech root@android:/ #

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    12,051
    Likes Received:
    8,512
    Gonna load this one up tomorrow. Curiosity got the better of me.
     
  17. CaptainRon

    CaptainRon Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    1,253
    Likes Received:
    1,236
    +1.
     
  18. SecondShot

    SecondShot Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2011
    Messages:
    269
    Likes Received:
    89
    APEX has a backup setting. Use that too. That way, you will always have a restore point beyond TiBU.

    Also didn't care for the bootanimation so I changed it.

    1) using Root Explorer, navigate to system/media and change the name of the bootanimation file using the rename function (I added "Xenon"). This preserves the file if you want to reactivate it later vs. deleting the file.
    2) using Root Explorer, open (do not FLASH) jellybelly3.x.zip file on your sdcard from where you stored it to flash before,
    3) open zip file labeled "system"
    4) extract file named "bootanimation" with longpress then navigate to sdcard/extracted by selecting button, once there, "copy" file with longpress then
    5) navigate to /system/media and "paste" file there. You will have one labeled 'bootanimation.zip" and one labeled "xenonbootanimation.zip" if you followed my lead.
    6) now when you reboot, your system will recognize the JellyBean bootanimation. If you want to go back to the prior Xenon one, simply delete the one file and rename the Xenonbootanimation back to "bootanimation.zip"

    Easy as pie. really it is...well maybe not if you don't have Root Explorer...

    UPDATE and Friendly Suggestion: Whatever file manager you use, it has to be able to read/write to system files and open (extract is the exact term) .zip files. Depending on your settings, ES or Astro will require more steps in order to work. The directions above work for Root Explorer. Whichever file manager you use, you need to understand how to manage all of your file types, its a worthwhile investment in time and energy. --getting the file type or file permissions error can be frustrating I know.

    For instance, in ES here is what you have to do--similar but not quite as easy:
    1) In ES, go to settings to make sure that Root Explorer, Mount File System and Up to Root are selected.
    2)Next, when you navigate to your download file to get the bootanimation.zip file you want, you have to select ES Zip Viewer from the choices that pop up. Once you do that, you can navigate to the folder that has the actual bootanimation file (sdcard/your file name/system/media) and you have to "extract" the file or whole folder (i created an "extracted" folder on my sdcard for these file types as listed above).
    3) To extract the file, choose "select" in the nav bar at the top and tap the Bootanimation.zip file
    4) Then choose extract from the navbar at the top. It will give you three choices and i like to choose my path (I point to /sdcard/extracted) to the folder that i created. Hit done on the keyboard and OK on the app.
    5) Once extracted, you can go to the "sdcard/extracted" folder, navigate down to the bootanimation.zip file and then longpress the file to copy/paste to the root system/media folder. You can see why this is a little more involved and why Root Explorer may be a slightly easier solution. 1-2-3 is better than 1-2-3-4-5-6...

    Good luck!
     
    jbdan, darkcyber, CopperWires and 4 others like this.
  19. bcote311

    bcote311 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Messages:
    249
    Likes Received:
    65
    Thank you SecondShot!!
     
  20. BabyBlues

    BabyBlues Trouble Just Finds Me! VIP Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    13,125
    Likes Received:
    9,766
  21. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations! Moderator

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    11,048
    Likes Received:
    9,058
    You could always go to my dropbox folder. The one I flashed is in there :)
    If you need the link, let me know.
     
    BabyBlues likes this.
  22. BabyBlues

    BabyBlues Trouble Just Finds Me! VIP Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    13,125
    Likes Received:
    9,766
    I know I saw it. Thanks!!!
     
  23. The_Chief

    The_Chief Accept no imitations! Moderator

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Messages:
    11,048
    Likes Received:
    9,058
    Hey folks, has anyone here gotten Chrome-to-Phone to work? It's not sending anything to me...
     
  24. CopperWires

    CopperWires Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    58
    Yeah, just reinstall it. It will ask for permissions when you reinstall it. I think that is the key to getting it to work.
     
    The_Chief likes this.
  25. CopperWires

    CopperWires Well-Known Member

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    58

    I tried this with Astro, ES file explorer, and File Exporer (that is baked in Xenon). None of them let me change the name of bootanimation.zip to bootanimationxenon.zip.

    I guess my question is this: Does Root explorer give you more permissions than the others? Or perhaps there is a setting that I'm unaware of?
     

Share This Page

Loading...