Video and no audio


Last Updated:

  1. g2red89

    g2red89 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    I've shot several videos from my phone, and I can hear them perfectly when I watch them on my phone. But just now I uploaded them to my PC with hopes to delete them from my phone to clear space, but there's no audio. Whats up with that? :eek: Is there some kind of update or something I need to make sure my vids can be seen and heard elsewhere other than my phone? Any help or insight would be appreciated. Thanks.
     

    Advertisement
  2. DanDroid

    DanDroid Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    189
    Likes Received:
    29
    I just made a test video and transfered over to pc. It played in Windows Media player with no problem, video and sound.

    Which OS are you running? Could be a codec problem perhaps.. Not sure. I'm running W7 Ultimate 64x & WMP 12.
     
  3. g2red89

    g2red89 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    Really! Wow, I have windows 7 too and its 64bits. I guess it Is a codec thing. Was there some kind of update I possibly missed or something?
     
  4. DanDroid

    DanDroid Well-Known Member

    Joined:
    Oct 14, 2009
    Messages:
    189
    Likes Received:
    29
    Not that I know of. There was a MR update for the device back in November, you should be at software version 1.56.651.2.

    WMP 12 is supposed to have built in support for playing a bunch of file types, including the .3gp files. You may want to have a look here.
     
  5. g2red89

    g2red89 Active Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    36
    Likes Received:
    1
    I fixed it. I had to download a video conversion tool, but I got it to work. I guess my computer wouldnt let me play the 3gpp files, but as long as I can watch them somehow, I'm good. Thanks for the replies.
     
  6. spiffyjiff

    spiffyjiff Active Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    somewhat related...anyone know why i can view vids from my old phone (HTC diamond, WinMo) BUT there's no sound? fyi, there is sound when i take vids with the hero and playback so i know it's not a volume issue.

    ???
     

Share This Page

Loading...