Video playback help please...


Last Updated:

  1. beavislong

    beavislong New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have encoded several videos to mp4. All of these videos played fine on on my phone until yesterday. Now none of them will play correctly. The default video player says "The video could not be played" and Act 1 says "Video is falling behind audio. It may be too much data for your phone to process, or may not be supported by Android" What gives? They play correctly on my wife's droid. I haven't downloaded any new apps since they played correctly. I have killed all apps to make sure I have enough memory. What could have changed? I have followed the instructions given on the forums to encode video to a T. Any help or suggestions would be appreciated!!
     

    Advertisement
  2. beavislong

    beavislong New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    well, I have rectified the problem but I do not know the cause. I did a factory reset on my phone and now my videos are playing fine. I would still like to know what the problem was though. Any suggestions would be helpful. I don't want to always have to keep factory resetting my phone if this happens again. Now I am off to download all my apps again...
     
  3. Ziani

    Ziani Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2009
    Messages:
    836
    Likes Received:
    92
    Always difficult to sometimes know why these things happen, could just have been a conflict with another App which you have now cleared with a reset :D
     

Share This Page

Loading...