Video recording playback problemSupport

Last Updated:

  1. tigerlily59

    tigerlily59 New Member

    HiI have had my One X for 2 days now, and I am having an issue with video recordings. When I play them back I get sound but no picture. I have just worked out that the brightness is down to a minimum giving me a black screen, I can just manage to make out the brightness tab at the top right, and if I'm quick enough slide the brightness up.This has to be done on each video individually, when I go out of gallery and back in again they have all gone back to zero brightness. Help! Does anyone know if there is a default setting on the phone anywhere, or any other suggestions to put this right.ThanksMichelle

  2. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator

    Hi Michelle, welcome to AF! :)

    Sorry you're having issues, can you try another 3rd Party video app? Moboplayer for example? Can you also view the videos properly on your PC?
  3. tigerlily59

    tigerlily59 New Member

    Just downloaded the moboplayer app, and yes they play fine on that.

    As for the pc, I played them through dropbox, and yes they all play, but it's the strangest thing - I got the phone on Friday, and all the messing around videos have a picture of the first frame. The ones I did on Saturday - after spending fri evening downloading my apps only have a logo of windows media player, and I have to double click and open the player to play them. It's as if something changed. They have exactly the same file extentions m-peg4, so I don't get it??

    I am wondering if an app I downloaded has created a conflict?? Very confusing - and frustrating!! Thank you for the reply, though. What do you think\/
  4. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate! Moderator

    Have you tried clearing cache & data of the gallery app? Settings -> Apps -> All -> Gallery -> Clear Cache & Data.

    Have you inadvertently changed the resolution the phone records the videos at via settings?

Share This Page