villain 6.2


Last Updated:

  1. LABRAT

    LABRAT Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    120
    Likes Received:
    4
    the villain site is down for me.. does anyone else see it?

    or maybe a mirror for the 6.2 rom?

    cheers
     

    Advertisement
  2. X-Adz-X

    X-Adz-X Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
  3. LABRAT

    LABRAT Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    120
    Likes Received:
    4
    patch or not id like it....

    point is there server seems to be down.. or at least it is to me...

    can you get the villain site up now?

    cheers..
     
  4. bluenova

    bluenova OK Computer VIP Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,618
    Likes Received:
    244
  5. stoney73

    stoney73 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    155
    Likes Received:
    9

    no it isnt lol, I'm often find it impossible to view the villain website. not all the time, probably over 60% of the time. Weird,eh?
     
  6. phillevy

    phillevy Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    501
    Likes Received:
    15
    I'm 6.2'd now and all seems sweet - a far cry from that horrible 6.1
     
  7. Jazman

    Jazman Active Member

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    3
    Phil, to save me unnecessary aggro, did you do any kind of wipe before installing the patch? I have to agree the sooner I see the back of 6.1 the better!
     
  8. phillevy

    phillevy Well-Known Member

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    501
    Likes Received:
    15
    Forget what I just said - I've just gone back again to 6.01 - lag again - not as bad as 6.1, but as there are no perceiveable benefits for me I'm staying put.
     
  9. mgillespie

    mgillespie Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2010
    Messages:
    243
    Likes Received:
    13
    6.2 is a pile of crap. Spend ages updating, then there was a install bug. Waited and downloaded the next version of 6.2, then there is a simlock bug.

    No Quality Control...
     
  10. X-Adz-X

    X-Adz-X Well-Known Member

    Joined:
    May 3, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    All you want is a rom that works, don't want to be pissing around installing different apps and having to set the cpu at different speeds.....

    I'll be sticking with the MyTouch ROM.
     
  11. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,760
    Likes Received:
    8,894
    MyTouch was good, but I always got a tone of FCs for no apparent reason.

    Everyone who's currently got 6.2 running, does this post help?
     
  12. premiump

    premiump Well-Known Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    178
    Likes Received:
    19
    Oooh , I got all excited for a bit there when I saw the thread ... then disappointed as I read the later comments.

    I think the difference in ROM's isn't necessarily quality control, its different developers (and different kernels).

    Sticking with 6.01 seems to be the way to go right now.

    I'm very happy with XDA and the ROM's they produce, thanks very much guys ... but I'm going to wait until there is good feedback on a new ROM before taking the plunge in future, else its just a lot of fiddling for nothing ...
     
  13. andy d

    andy d Well-Known Member

    Joined:
    Aug 19, 2009
    Messages:
    595
    Likes Received:
    18
    The problem is the developers never seem to finish a rom before moving on to the next one.
    Very frustrating.
     
  14. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,760
    Likes Received:
    8,894
    They will as soon as the official 2.1 comes out and they have a proper base to build on.
     
  15. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,760
    Likes Received:
    8,894
    Just put 6.2 on, was VERY slow after the first boot but I think it's sorted it's self out now.
     
  16. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91

    I have been flashing Villain ROM's since the first release, but I have come close to bouncing my device in the bin recently, mainly because accesing people is sooooooooooo slow, and I get black screens when a call comes in, the ROM has become un useable on my hero, so Im going to flashe Sense Hero before i go back to a 1.5 ROM!
     
  17. tojjer

    tojjer Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    294
    Likes Received:
    8

    I was saying the same things myself. I've gone back to Modaco3.2, and I'm sticking with it I think. I can honestly say that I haven't noticed any of the things that nearly all of the 2.1 ROMS had problems with. It's a shame cos all those ROMS are good ROMS with good points, but unfortunately bad points too. If only they could all get together and weed out the bad points from one by replacing them with good points from others.

    Modaco rules for me, it's simply the best at the moment
     
  18. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    Have you tried the latest version of Sensehero at all?
     
  19. tojjer

    tojjer Well-Known Member

    Joined:
    Feb 25, 2010
    Messages:
    294
    Likes Received:
    8
    Yes, I did.
    GPS was fine at first, reflashed the radio which cured it, then it packed up again. Had periodic keyboard lag, then I went to b4 and got problems with everything going purple !!!!
    I see others have had the same problems too
     
  20. MattGarner

    MattGarner Active Member

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    I don't have issues with slowness no more after reading a couple of threads on their forum regarding the overclock app. What I do have now is a battery issue, I'm having to charge my phone every bloody night. I unplugged it from charge this morning and I have hardly touched it all day and now it wants to be charged again!

    Other users on their forum are also reporting this but the person who did Villian 6 hasn't had issues regarding battery. Blah.
     
  21. Indy_Hero

    Indy_Hero Member

    Joined:
    May 29, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    3
    Im currently using 6.2.1

    Its very fast, no lag or problems at all.

    OC at 691mHz.

    Started off slow, but after booting a few times, adding autokiller, OC its runs like a dream. I also get 2 days worth of charge from it which is more than my blackberry i had before so im happy!
     
  22. SammyC

    SammyC Active Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    3
    Bah! Now you've tempted me again!!!
     
  23. lobby

    lobby Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Have just gone from 6.1 to 6.2.1 - but my market icon has disappeared! Even after a few reboots, it still hasn't returned.

    Anyone else find this?
     
  24. bluenova

    bluenova OK Computer VIP Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,618
    Likes Received:
    244
    Some others said that on the villainrom forum. You can just unzip a ROM and install the vendor.apk (Market app).
     
  25. bluenova

    bluenova OK Computer VIP Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,618
    Likes Received:
    244
    In the latest version compcache is disabled, which I suspect was causing a lot of people's performance issues.
     

Share This Page

Loading...