villain updater radio/sim network unlock pin


Last Updated:

  1. snox187

    snox187 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    1
    updated radio via villian updater , now phone is saying network locked and wants a unlock pin , i am on orange and have never set a unlock pin ! any ideas what to do next ?
     

    Advertisement
  2. MF1

    MF1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    115
    Likes Received:
    1
    I just got exactly the same after flashing the new radio update using sense rom. On Orange as well.

    HELP :)
     
  3. MF1

    MF1 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    115
    Likes Received:
    1
    Fixed mine, apparently alot of orange users are having this problem with the latest version, flash back to 63.18.55.06JU_6.35.09.26 and all should be OK.
     
  4. snox187

    snox187 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    1
    where do i get the flashback u found to work or is it a radio i need to install
     
  5. snox187

    snox187 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    1
    found radio , am i right in thinking that i need to install onto sd then flash from zip on phone
     
  6. bluenova

    bluenova OK Computer VIP Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    1,618
    Likes Received:
    244
    You need to put it on your SDcard (top level) and flash it from the recovery menu like you would a ROM.

    DO NOT INTERUPT IT WHILE IT'S FLASHING as that is a shortcut to brickdom.
     
  7. snox187

    snox187 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Messages:
    114
    Likes Received:
    1
    all sorted , thx for the advice
     

Share This Page

Loading...