[VIRGIN MOBILE] APN settingsSupport


Last Updated:

  1. XAL2

    XAL2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    454
    Likes Received:
    29
    Does anyone know how to get to the APN settings?
     

    Advertisement
  2. funkylogik

    funkylogik share the love peeps ;) VIP Member

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    21,470
    Likes Received:
    7,242
    It should be in Settings under Wireless And Network, More, Mobile Networks, Access Point Names i think(?) Man :thumbup:
     
  3. XAL2

    XAL2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    454
    Likes Received:
    29
    Access point names arent available
     
  4. qandres12

    qandres12 Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2012
    Messages:
    1,360
    Likes Received:
    211
    Try using the voice dialer app and say open access point name
     
  5. XAL2

    XAL2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    454
    Likes Received:
    29
    I dont think there's a voice dialer app. Instead there is S-voice. I tried saying open Access Point Name and she said There are no matching applications.
     
  6. funkylogik

    funkylogik share the love peeps ;) VIP Member

    Joined:
    Sep 15, 2011
    Messages:
    21,470
    Likes Received:
    7,242
    Has the setting been disabled or something?
     
  7. XAL2

    XAL2 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 25, 2012
    Messages:
    454
    Likes Received:
    29
    No idea but they aren't there.
     
  8. Austrie

    Austrie Well-Known Member

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    1,325
    Likes Received:
    898
    The setting is just hidden, need someone with a gs3 to test a method of mines.
     
  9. peter counias

    peter counias Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    442
    Likes Received:
    29
    Sorry just locking for stock modum an kernel zip for virgin mobile s3 !!
     
  10. punkmaxx

    punkmaxx Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    475
    Likes Received:
    291
    I'll Finds Em... :)

    Recovery Done...
    Rooting....
     
  11. kevindroid

    kevindroid Well-Known Member

    Joined:
    Oct 7, 2010
    Messages:
    935
    Likes Received:
    232
    easy way download gesture search, and write apn will open it for you
     
    funkylogik likes this.
  12. punkmaxx

    punkmaxx Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    475
    Likes Received:
    291
    funkylogik likes this.
  13. punkmaxx

    punkmaxx Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    475
    Likes Received:
    291
    Here's a flashable ZIP of the apns that may restore functionality after flashing sprint ROMs..... Galaxy_s3_apns.zip I'm about to check this theory...
     
    funkylogik likes this.
  14. peter counias

    peter counias Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    442
    Likes Received:
    29
    Will this work on touchwiz roms?
     
  15. punkmaxx

    punkmaxx Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    475
    Likes Received:
    291
    You will still probably need a deodexed version of SecMms.apk to drop in to the sprint Touchwiz ROMs; and not to mention you'll have to modify the build.prop to more closely match ours. I was messing with this last night but had to get some sleep for wortk today but i was able to get most of the touchwiz ROMs to boot w/o MMS and i could not confirm 4G either...
    It would seem from the APNs and the entries in the build.prop that our phone is running a "Chameleon Profile" on the Sprint 4G LTE network so that we are seen as different from a sprint user....
     
  16. peter counias

    peter counias Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    442
    Likes Received:
    29
    Will this help me regain 4g lte?
     
  17. punkmaxx

    punkmaxx Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2011
    Messages:
    475
    Likes Received:
    291
    not sure yet... sprint roms seem to kill all data
     
  18. Rambo828

    Rambo828 Member

    Joined:
    Jun 13, 2012
    Messages:
    13
    Likes Received:
    3
    Bump on this, This would be a huge improvement toward stepping into the rom world.
     

Share This Page

Loading...