1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

vm and sprint coverage


Last Updated:

  1. cammykool

    cammykool Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2011
    Messages:
    2,048
    Likes Received:
    267
    im moving to a new school with NO vm coverage and sprint roaming im literailly 10 feet out of the covered area if i flashed a sprint PRL would i be able the grab that little trail of signal or hell even roam i know VM is planning to offer it i remember them saying they would release it but i need more info


    VM coverage:
    [​IMG]

    Sprint coverage:

    [​IMG]

    VM legand:

    [​IMG]

    Sprint legand:

    [​IMG]

    what can i do?
     

    Advertisement
  2. notebooko

    notebooko Well-Known Member

    Joined:
    Apr 22, 2012
    Messages:
    593
    Likes Received:
    67
    Best thing to do would be to go there yourself and see if you can get the signal. Those are predictions based on tower placement and can be a little off of what they are showing. VM will not be getting roaming anytime soon and what you saw was just a mistake.
    i.imgur.com/zeTrc.png
    [​IMG]
     
  3. MacFett

    MacFett Well-Known Member

    Joined:
    Mar 28, 2011
    Messages:
    3,236
    Likes Received:
    740
    I don't recall seeing any where that VMUSA said they were going to allow roaming. I know it was a rumor, but it was killed by VMUSA.
     
  4. Petrah

    Petrah Psychotic Female

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    4,085
    Likes Received:
    1,439
    Id just wait and see if you get any type of signal out there. Those maps are not always up to date.
     
  5. cammykool

    cammykool Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2011
    Messages:
    2,048
    Likes Received:
    267
    I went there and had no signal.
     
  6. Petrah

    Petrah Psychotic Female

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    4,085
    Likes Received:
    1,439
    Sounds like you'll be flashing a new PRL.
     
  7. cammykool

    cammykool Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2011
    Messages:
    2,048
    Likes Received:
    267
    Huh
     
  8. cammykool

    cammykool Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2011
    Messages:
    2,048
    Likes Received:
    267
    I did. Sprint PRL 12312
     
  9. Petrah

    Petrah Psychotic Female

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    4,085
    Likes Received:
    1,439
    Hows that one working?
     
  10. motoracer1486

    motoracer1486 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    301
    Likes Received:
    29
    Flashing a PRL isn't going to let you roam.
     
  11. cammykool

    cammykool Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 18, 2011
    Messages:
    2,048
    Likes Received:
    267
    ^it has before


    dont know going back there wednesday
     
  12. Darkencypher

    Darkencypher Well-Known Member

    Joined:
    Aug 20, 2011
    Messages:
    163
    Likes Received:
    11
    Roaming is strictly against the service. You could flash every prl ever but virgin will not roam. Perhaps, you could try T-Mobile or just go without the phone for a few hours.
     
  13. OverByter

    OverByter Resident Slide Rule Guru

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    4,000
    Likes Received:
    921
    Even using a Sprint prl your meid is still tied to VM which doesn't offer roaming so there's absolutely no way for your phone to authenticate on a Verizon tower.
     

Share This Page

Loading...