Voice and data at the same time.General


Last Updated:

  1. Damn_Smooth

    Damn_Smooth Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    27
    I have acquired this ability. I think it came with the ota leak. Anyone want to test and confirm? Oh yeah, you have to be on wifi for data to work.
     

    Advertisement
  2. potterdood

    potterdood Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    567
    Likes Received:
    26
    I may be mistaken, but I think it's that we can't use both over the cdma network, not using data on wifi and calling on 3g.
     
    Damn_Smooth likes this.
  3. sabrewings

    sabrewings Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    895
    Likes Received:
    104
    I've been able to do that since I got my phone. The issue is that on a CDMA network, the phone can't use voice and the 3G data connection at the same time. There is no fix for that since it's a CDMA limitation.
     
    Damn_Smooth likes this.
  4. necosino

    necosino Well-Known Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    1,962
    Likes Received:
    338
    Turn your wifi off... Suddenly you won't have voice + data at the same time :)
     
  5. Damn_Smooth

    Damn_Smooth Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    May 1, 2010
    Messages:
    100
    Likes Received:
    27
    I'm a moron, guess I just never tried it before. Mods feel free to delete.
     
  6. jayjay1122

    jayjay1122 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    1,456
    Likes Received:
    338
    nah...common mistake!!! :D
     
  7. potterdood

    potterdood Well-Known Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    567
    Likes Received:
    26
    I guess I don't get any thanks, haha, jk jk, I love this forum!
     

Share This Page

Loading...