Want to install 3UK rom


Last Updated:

  1. mr P

    mr P Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi guys and gals... i have been fiddling with my phone and some of the custom roms..

    However i want to have a look at the 3UK rom..

    I`ve found a download but rather than the 5mb vanillaEclair rom, its 85mb?

    the file is here..

    hxxp://hero-roms.blogspot.com/p/stock-roms-radios.html

    and doesnt look right!

    can somebody point me in the right direction to the propper 3UK rom?

    Thanks

    Daz
     

    Advertisement
  2. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,757
    Likes Received:
    8,888
    Vanilla eclair wouldn't be 5mb. Roms are usually 80-100mb.

    And I don't see a 2.1 3UK rom on that page, only 1.5 ones.
    [Sent via Taptalk]
     
  3. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    Why would you want to brand your phone with a 3uk Rom, that. Rom is fine it will un root your phone though

    Sent from my HTC Hero using Tapatalk
     
  4. mr P

    mr P Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I just wanted to have a look see what settings/apps were included etc...

    [​IMG]
    Uploaded with ImageShack.us
     
  5. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    The thing with Android is, it can be wgat you want it to be, all a branded ROM will give you is a load of 3 cr@p you dont need, use a stock 2.1 GSM rom and make it what you want, I dong see any wins from taking 3's branding and marketing tools
     
  6. mr P

    mr P Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 6, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Thanks for the advice....

    I`m not saying i want to keep it!!!

    just want to stick it on a see what 3 did with the handset!.

    so my question is... is the above file (update-hero-generic-2.73.771.73-rooted-signed) the file i can copy to the SD card and rename update??

    or do i need to find another roughly 5mb file like the other 2 in my pic?

    Thanks for any help and support..

    i tried to use the offical 3UK exe RUU updater, and it finds the phone fine, the when it boots into the bootloader and says witing... it just times out.
     
  7. Xyro

    Xyro 4 8 15 16 23 42 Moderator

    Joined:
    Dec 1, 2009
    Messages:
    12,757
    Likes Received:
    8,888
    update-hero-generic-2.73.771.73-rooted-signed.zip is the actual ROM.

    The other two files are not ROMs, they are kernels. I told you, ROMs are waaay bigger tham 5MB.
     
  8. Jaffa

    Jaffa Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,185
    Likes Received:
    91
    You cant flash an official RUU, you will have to use a custokm, that 85mb file is fine, full ROMS range from 80 -120 mb ish, you dont need the kernal, just flash it like anyoner custom ROM via recovery meny
     

Share This Page

Loading...