Weather/Clock Widget ProblemSupport


Last Updated:

  1. JohnnyBravo1000

    JohnnyBravo1000 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    929
    Likes Received:
    56
    Mine has been working fine until just now.

    For some reason it has stopped displaying the date, weather etc for my location I've tried re-syncing it, but it says "no weather data" available.

    Is this a bug? Will it return on its own?
     

    Advertisement
  2. sutton

    sutton Active Member

    Joined:
    Jun 14, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    I have a similar problem and it is a known issue. I get the no weather data available when my location is determined by Network/GPS. My home location is Bromley and I get nothing. The data is there because when I specify Bromley and type it in it comes up. Using the my location option works just about everywhere except the place where I initially set it up, i.e. my home area. Weird.

    In the end I just bought the beautiful widgets app which correctly shows my hometown using "my location". It also works properly in determining my loction as I move around.
     
  3. JohnnyBravo1000

    JohnnyBravo1000 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    929
    Likes Received:
    56
    It's very strange. It's worked perfectly up until now, with me choosing my "current location".

    Looks like I'll have to find myself another clock! :D
     
  4. sonmica

    sonmica Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    2
    i've had it not display data when i go from wifi to mobile internet and vice versa. i think it may be when it loses connection when it tries to sync.

    just refreshing the current location fixes it for me ... or is that a different problem from the one you're getting?
     
  5. JohnnyBravo1000

    JohnnyBravo1000 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    929
    Likes Received:
    56
    The problem sounds similar, mate. It just stopped displaying the weather when I turned wireless mode off and it won't come back.

    I've tried refreshing my current location and it doesn't work - it just says "No weather data available".
     
  6. FelixofMars

    FelixofMars Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    233
    Likes Received:
    21
    Sound like that known bug. I had it when I got my Desire. I think the widget sometimes gets stuck in a state where it can't update properly. I think its fixed in the new ROM.

    Basically delete the widget and add a new one then manually set the default location for now.

    If you want to replace it then I am using Fancy Widgets on ADW launcher, no animation but it seems to work flawlessly.
     
  7. JohnnyBravo1000

    JohnnyBravo1000 Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    929
    Likes Received:
    56
    I've done as you suggested for now. I've set the clock to display the weather for "Luton", but it will be Luton all the time, rather than Luton via "Current Location".

    I'll see if anything changes when I am next out of town. I'll switch it back to current location and see if anything changes.
     
  8. FelixofMars

    FelixofMars Well-Known Member

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Messages:
    233
    Likes Received:
    21
    Could always try downloading Fancy Widgets if you would rather have the weather update correctly :)
     

Share This Page

Loading...