weather settings help!!


Last Updated:

  1. vx41uk

    vx41uk Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Hi one an all wonder if anyone can help... when i scroll through screens to my weather page i have current location on there how do i apply it to my home screen under the large flippin clock ?
     

    Advertisement
  2. lekky

    lekky Lover VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    5,252
    Likes Received:
    1,266
    It should already display your default location under the clock? What location is it displaying atm?
     
  3. vx41uk

    vx41uk Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    my current location but no weather found it also never changes even after updating no mattter where i travel too cheers :D
     
  4. lekky

    lekky Lover VIP Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    5,252
    Likes Received:
    1,266
    Try deleting the clock widget and reapplying it. Select 'Current location' after you add the widget again.
     
  5. Jamdrew

    Jamdrew Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    2
    I've had this problem, too, and re-applying the widget (set to current location) doesn't fix it for me. What you need to do is manually specify your location at the point of re-applying the widget, rather than relying on google to pick up your current location - this should work.
     
  6. vx41uk

    vx41uk Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Ill try that could u tell me how to set that up kinda confusin me this phone how do i set my current location ?? thx
     
  7. nx1977

    nx1977 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,419
    Likes Received:
    172
    My location doesnt show when you search for it, but follow to the website and it is there.

    So I've had to select the main town in the county to get any weather.
     
  8. Jamdrew

    Jamdrew Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    2
    1. Get rid of the existing clock by holding down on it, and then dragging it over the Remove button.
    2. Press down on the free space on the screen, and then the Add menu will appear.
    3. Select Widget > Clock (HTC)
    4. Scroll right to get to the flip-clock and select it.
    5. The 'Select a City' menu appears.
    6. Do not select Current location
    7. Press Add City, and then type in your location.
    8. Once you'd done this, you'll be returned to the 'Select a City' menu, but this time your city will appear in the list.
    9. Select it and then you're done.

    Hope this helps. :)
     
    slatyford and lekky like this.
  9. vx41uk

    vx41uk Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Wicked worked a treat cant thank you enough top geezer!!!!!! success at last thx again!!!
     
  10. zafonic

    zafonic Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    552
    Likes Received:
    18
    On my home screen my home location shows up on the display but no weather animation next to it.

    Anybody know why this maybe?

    Any info would be appreciated.
     
  11. The_Verse

    The_Verse Well-Known Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    131
    Likes Received:
    13
    That happened to me. I fiddled with it for ages and now it works... not sure why... I think I had to change my notification settings under Settings.
     
  12. zafonic

    zafonic Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    552
    Likes Received:
    18
    I just keep getting "no weather data available" for my location.

    Can anyone help?
     
  13. The_Verse

    The_Verse Well-Known Member

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Messages:
    131
    Likes Received:
    13
    Argh, I wish I could remember how I fixed mine :/
     
  14. Uncle Tupelo

    Uncle Tupelo Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    3
    The BBC website provides weather for any UK location. Perhaps someone could create a widget which based current location weather information of the BBC data?
     
  15. nx1977

    nx1977 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    2,419
    Likes Received:
    172
    The HTC widget will only show weather for locations that are listed when you use the 'add' button.

    So I manually set mine, as nothing near me is listed.
     

Share This Page

Loading...