1. Introducing Channels - a new way to chat with other Android users!
    Dismiss Notice

WebOS Style Multitasking on the EVO!


Last Updated:

  1. YaBoiD

    YaBoiD Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    390
    Likes Received:
    115

    Advertisement
    CriticalCritic likes this.
  2. xtravbx

    xtravbx Well-Known Member

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    103
    Likes Received:
    10
    Needs better documentation. Trying to figure it out.
     
  3. Munnarg

    Munnarg Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    229
    Likes Received:
    29
    It's pretty easy to figure out actually. Just use the menu button, and in the launcher at the bottom it's the same press and hold android function. You can also bring up an additional menu if you press and hold on the "cards" as well.
     
  4. Munnarg

    Munnarg Well-Known Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    229
    Likes Received:
    29
    Too many force closes in the span of maybe 2 hours. I'm gonna uninstall this until they update it.
     
  5. nkk

    nkk Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    758
    Likes Received:
    565
    Why is it requesting root access? I am giving it, because I have a nandroid and it does not have internet access permissions, but why does it need root?

    -Nkk
     
  6. candi3188

    candi3188 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    3
    Has anyone gotten this working on the Epic? I downloaded it and when I launched it, it just repeatedly force closed. I wasn't even able to see any of the features. It just force closed immediately upon launch in such a way that my only option was to reboot the phone. It's unfortunate because coming from a pre, and disappointed with visual task switcher, I would love to use an app like this. I'm using LauncherPro and WidgetLocker and wonder if maybe it's reacting adversely to one of those...
     
  7. Cyansmoker

    Cyansmoker Active Member

    Joined:
    Aug 16, 2010
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Allegedly it needs root access to generate higher quality previews. I suppose if you do not enable this feature you can deny root access.
     

Share This Page

Loading...