Weird Calendar GlitchSupport


Last Updated:

  1. Reverence

    Reverence Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    19
    I noticed a weird Calendar glitch today. If you have an event in your calendar and it is an all day event and you go to edit the event, it automatically switches the event date to the next day. It doesn't do it if you have a time selected for the event/calendar entry.

    Anyone else notice this before?
     

    Advertisement
  2. panther2469

    panther2469 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    352
    Likes Received:
    26
    I noticed the same thing yesterday
     
  3. XDaydreamerX11

    XDaydreamerX11 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    109
    Likes Received:
    10
    Yep noticed this too!
     
  4. wayrad

    wayrad Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    1,177
    Likes Received:
    148
    yes, it's been known for a while.
     
  5. jamor

    jamor Well-Known Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    3,688
    Likes Received:
    761
    When you setup a monthly appointment, it pushes it back 1 day for the rest of the year(s).

    i.e. I setup something for the 15th of July (and every month ahead). All of the future months have it on the 14th.

    Has anyone found a fix?
     
  6. Reverence

    Reverence Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    252
    Likes Received:
    19
    Ive only setup weekly reminders, not monthly, so I haven't noticed that
     
  7. Kwake

    Kwake Member

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    16
    Likes Received:
    2
    I caught this the other day when I was trying edit a bunch of people's birthdays with reminders that I have set to repeat every year. I eventually got fed up erased them all from my phone then just did it with Google Calendar on the computer.
     
  8. fufujuice

    fufujuice Member

    Joined:
    May 2, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I'm resurrecting this older post because I just noticed this today, and it's extremely annoying. Is there a fix for this? Is it just a Sense thing - if I root and go back to stock, will it work the way it's supposed to?
     

Share This Page

Loading...