Weird observation.Support


Last Updated:

  1. Tech Addiction

    Tech Addiction Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    856
    Likes Received:
    134
    I just received a Refurb and the old Incredible has a dot graph show up when angled in direct light but the new one doesn't. Did they change the type of screen I have on the Refurb due to back ordered Samsung screens? Is there a way to know if it's not an AMOLED? Any thoughts would be appreciated.
     

    Advertisement
  2. sabrewings

    sabrewings Well-Known Member

    Joined:
    May 26, 2010
    Messages:
    895
    Likes Received:
    104
    Those dots are part of the touchscreen digitizer. Not the screen itself. They might just be better hidden on the newer ones, but that has no effect on what screen is beneath it.

    Check the part number, since different screens will require a different part number.
     
  3. 34.50

    34.50 Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    13
    Yep, it's part of the touchscreen digitizer, and it's normal for them to be there.
     
  4. Mskgreenel

    Mskgreenel Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    387
    Likes Received:
    84
    I didn't notice the dots on my 1st two DIncs, but I noticed it on my 3rd (all were brand new). I can't see them anymore.
     
  5. jbdan

    jbdan Well-Known Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    7,121
    Likes Received:
    3,187
    The refurb I got today does NOT have those dots as well or if it does I can't see them like I can in my 4/29 Inc. It also lacks the pink hue my 4/29 Inc has. Both have the grounding issue though. The refub has to be OLED the blacks are just as good as my original Inc and next to my Eris it really shows.
     
  6. Tech Addiction

    Tech Addiction Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Apr 28, 2010
    Messages:
    856
    Likes Received:
    134
    I don't know why they are showing on my old one and not on the new one unless there are different digitizers. Where are the part numbers for the digitizer? Is that documented in a setting like the Nam settings?
     

Share This Page

Loading...