weird stuff after voodoo lagfixSupport


Last Updated:

  1. webstar

    webstar Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    I know that i should wait 2 weeks or so for the battery to stabilize, but it didn't even last 10h after using voodoo, and it was on 100%... Also, when the phone rebooted after flashing voodoo via kies, galaxy s screen flickered and it happens every time while phone is starting up, not after. Looks even worse then the picture below.

    http://i55.tinypic.com/2dm5kaq.jpg

    Don't know if that's normal, but it sure doesn't look like it is.
    FYI it's voodoo 5 pre6

    What should i do? Disable voodoo and reflash original kernel or just use it as it is, ofcourse if it's not anything serious?

    EDIT: Also happens when charging and showing battery screen after turning off the phone. Flickers for a second, and gets back to normal.
     

    Advertisement
  2. Ih4teKies

    Ih4teKies Well-Known Member

    Joined:
    Oct 10, 2010
    Messages:
    95
    Likes Received:
    12
    that is exactly what happens to mine too !!!!!!

    yes and also I get around 10 hrs only battery life when having 3G on.
     
  3. Tiny Turtle

    Tiny Turtle Active Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    7
    The graphics error is normal with voodoo. I'm using pre6 as well and have been told everybody has it.
     
  4. webstar

    webstar Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Yeah, I've been told on project voodoo irc that it was normal and won't cause any problems.
     
  5. snapper.fishes

    snapper.fishes Well-Known Member

    Joined:
    Jul 13, 2010
    Messages:
    2,279
    Likes Received:
    263
    It's supposed to flicker.

    Battery life is just froyo being... well, froyo. Turn off 3G when you don't need it.
     
  6. webstar

    webstar Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Actually, it lasted below 10h with 3g off. That's why I thought it's weird. I could be that it wasn't voodoo at all, but that gallery sensor bug running although gallery is closed... Don't know for sure yet.
     

Share This Page

Loading...