What's up with the slow 4G service?

Discussion in 'Sprint' started by MisterB, Sep 28, 2010.

  1. MisterB

    MisterB Well-Known Member
    38

    Dec 25, 2009
    160
    18
    38
    I'm getting about 500k up, and 500k down. I have good 4g signal strength, and I'm in an official area (Salt Lake). It has been this way for months. Extremely slow. I usually just knave it on 3G because of this, but I'm irritated I can't use the service i am paying for.

    Is this a sprint issue, or an Evo issue? I'm running the latest stock version of the software with all the updates. I have not rooted.
     

    Advertisement

  2. eieio

    eieio Well-Known Member
    213

    Apr 6, 2010
    1,065
    823
    213
    Going where others are afraid to
    Bat Cave
    what are you using to test your speeds?
     
  3. MisterB

    MisterB Well-Known Member
    38

    Dec 25, 2009
    160
    18
    38
    I'm using the speedtest app for the iPad. I have the iPad tethered to the evo over wifi. I just ran the same test with the iPad over wifi over cable Internet, and I'm getting over 13mb down, and 4 mb up.

    I just don't get it. Very disappointed with 4g speeds.
     
  4. RiverOfIce

    313

    Mar 30, 2010
    1,715
    1,254
    313
    In exile
    Please go to speakeasy.com with just your cellphone. Run their test about 10 times through out the day.
     
  5. tampaflusa

    tampaflusa New Member
    15

    Oct 1, 2010
    2
    0
    15
    Also update your PRL. That helped me.
     

Share This Page

Loading...