whats wrong with sprints networkSupport


Last Updated:

  1. royal42crown

    royal42crown Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    4
    Hello everyone just wanted to see if there was anyone else that lives in amarillo texas thats having the same horrible coverage I have. I'm not see any difference between my Evo running on 4g vs my hero running on 3g. I love the phone but I just don't know if I can bring myself to keep it after these test. Here are the speed test results. If anyone has any ideas I would love to hear them. Thanks for everyones time.

    down/up-------------down/up
    Evo------------------Hero
    627kbps/175--------463kbps/241
    667/509------------207/111
    402/359------------682/232
    599/141------------613/617
    888/250------------591/563
    1809/474-----------1156/118
     

    Advertisement
  2. sitlet

    sitlet Banned

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    5,867
    Likes Received:
    633
    There's many things that could cause that. How good of a 4g signal do you have?
     
  3. Geosama

    Geosama Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I get sporadic rates as well. Only thing I can think of and this is according to Sprint as well...if you live in an area with many buildings, it's harder for the 4G signal to penetrate and be stable.
     
  4. royal42crown

    royal42crown Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    4
    I was getting two bars when I was testing. The signal does go from two to one throughout the day. Even when I'm in a three bar spot I've only got 2200kbs down one time the rest are down around 1000kbs.
     
  5. Dr.Evo

    Dr.Evo Active Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    43
    Likes Received:
    10
    Have you done a PRL update?
     
  6. royal42crown

    royal42crown Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    4
    Yes I did but stil nothing over 543kbps on download an 268 on upload.:(
     

Share This Page

Loading...