whats your uptime?


Last Updated:

  1. harry dunn

    harry dunn Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
    Just wondering what some of your guys uptimes are....I'm currently at 114 hours!
     

    Advertisement
  2. CRPercodani

    CRPercodani OFWGKTA VIP Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    2,940
    Likes Received:
    564
    412
     
  3. harry dunn

    harry dunn Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    61
    Likes Received:
    0
  4. CRPercodani

    CRPercodani OFWGKTA VIP Member

    Joined:
    Oct 24, 2009
    Messages:
    2,940
    Likes Received:
    564
    Yea, only had to reboot it once and that was on the 2nd day. I see so many posts about reboots and all these crazy problems people are having. I must be one of the lucky ones because my DROID has been purrrrfect since day 1.
     
  5. michaelk

    michaelk Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    162
    Likes Received:
    1
    mine's always less than a day. Because i can't control myself and keep playing with it till i kill the battery and it shuts down. ;-)

    I need siedo to get an extended battery ASAP...
     
  6. fumoh

    fumoh Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    I reboot at least once a day. The device won't be able to pick up GPS at all after about 24 hours. Reboot the phone, GPS locks in almost instantly.

    Hope this is a software issue that gets fixed soon...
     
  7. smegoul

    smegoul Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    34
    Likes Received:
    1
    189
    Rebooted on purpose not due to a problem.
     
  8. allanlaw

    allanlaw Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    437
    Likes Received:
    31
    23

    Mine seems to need a reboot every few days. It just dies and cannot be turned on again without pulling the battery. I've gotten into the habit of checking on it every so often to make sure it's on . . . :rolleyes:
     
  9. doomedromance

    doomedromance Well-Known Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    664
    Likes Received:
    82
    111hrs

    Haven't had to reboot since I don't use task killer app. I still have it installed just not running. Half the time though I rebooted just for the hell of it. I don't know if it has anything to do with advanced task killer. But I can tell you that I see no decrease in performance by not using it.
     
  10. JackT

    JackT Well-Known Member

    Joined:
    Oct 26, 2009
    Messages:
    137
    Likes Received:
    7
    348 - Only one reboot done by myself.
     
  11. chefboyardee

    chefboyardee Well-Known Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    179
    Likes Received:
    1
    only 36 here, but that's because i install batches of 20 or 30 apps at a time to test them out (thank you "top app" threads!), then remove most of them as i find them useless, ugly, etc. as a windows guy i'm just used to rebooting after stuff like that. probably unnecessary.

    i also installed startup auditor and wanted to test that a few times recently.

    all reboots were for my own piece of mind, however. no problems so far.

    i'm going to try to go all of next week now that i'm *almost* done playing with my new toy.
     
  12. Caddyman

    Caddyman Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    3,216
    Likes Received:
    638
    i've been up for 4 hours, should i consult a doctor?
     
  13. N2o

    N2o Active Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    I restart every time the sub menu slide animation gets choppy, thats a sign my phone is lagging even if there aren't any apps running. I find it weird how after long periods of use I can have 9mb free + xxx with only 2 services running. Something isn't clearing memory and it seems to effect performance not just on visual effects but on app performance in general. Anyone else?
     
  14. michaelk

    michaelk Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    162
    Likes Received:
    1

    sounds like you have something buggy installed or something isn't right with your phone.

    good luck finding it. Hopefully it's something simple.
     
  15. cdd543

    cdd543 Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    97
    Likes Received:
    9
    22 hours here..not sure how thats possible as mine rebooted itself last night.
     
  16. dusttones

    dusttones Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    1
    Mine likes to reboot a couple times a day...on its own. My 1st one rebooted about every 5 minutes...so this is a step up.
     
  17. Timaphillips

    Timaphillips Well-Known Member

    Joined:
    Nov 8, 2009
    Messages:
    373
    Likes Received:
    14
    22 hours. Reboot yesterday though after bluetooth pairing brought it to its knees. Got impatient and rebooted.
     
  18. Jesson

    Jesson Well-Known Member

    Joined:
    Nov 25, 2009
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    223 hours
     
  19. rjoudrey

    rjoudrey Well-Known Member

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    1,440
    Likes Received:
    125
    I notice that every couple of days my WIFI or 3G get a little slow a reboot seems to cure. Maybe not the problem but I feel better when I reboot. Just like starting out fresh for top performance. ;)
     
  20. Vance

    Vance Well-Known Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    562
    Likes Received:
    55
    I have had mine since opening day, and never had to reboot.
     
  21. aileendq

    aileendq Well-Known Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    225
    Likes Received:
    13
    I power down most nights- just used to it, and I HATE getting texts and calls while I'm asleep.

    Does this reset my "up time" to zero?

    I'm also trying to condition my battery i.e. letting the phone die completely before I recharge it 100%. Does this reset "up time", too?

    Thanks!
     
  22. johnlgalt

    johnlgalt Antidisestablishmentarian VIP Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    9,416
    Likes Received:
    1,919
    Powering off will reset the uptime.

    Also, before someone else jumps in on this - there has been a lot of flack about how LiON batteries don't have memory problems and conditioning is not needed - but my own experience in the first days I had the phone seem to indicate otherwise, although I cannot say scientifically that it made a difference to do what you did - I just did, and it worked on giving me better battery times. But that could also be due to the fact that I did not let it charge overnight the day it arrived, as I was too busy playing with it :p

    In general, any powering off of the device (perhaps excluding application / setting related reboots) will reset the uptime.

    31+ here right now....
     
  23. dusttones

    dusttones Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    49
    Likes Received:
    1
    Just had to reboot after 220 hours uptime.
     
  24. alostpacket

    alostpacket Over Macho Grande? VIP Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    7,978
    Likes Received:
    3,603
    218 -- I think that's the amount of time since manually installing 2.0.1
     
  25. Eugene

    Eugene Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    781
    Likes Received:
    41
    168, rebooted for the 2.0.1 install. Rebooted once before that when I filled up the SD card and then on the day I got it to wipe it clean and set it up myself.

    Laptop has been up for only 22 days as slackpkg installed some new Kernel update so i rebooted for that.
     

Share This Page

Loading...