Where are all my "Downloads" in Market?


Last Updated:

  1. jcommerce

    jcommerce Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    79
    Anyone else not seeing all their apps downloads in Market? I want to move all my apps to SD card (this was my most anticipated function of 2.2 besides speed)
     

    Advertisement
  2. mt2525

    mt2525 Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    It took mine about an hour to show up
     
  3. teky

    teky Well-Known Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    433
    Likes Received:
    120
    Yeah, common problem. You can 1) Wait for several hours...some folks said it finally automatically synced up or 2) Go to Settings->Application->Manage applications. Select the 'All' tab at the top. Find the Market application in the list then push 'Clear Cache' and 'Clear Data'. Start the market, accept the license. It will force the market app to rsync and you are good to go.
     
  4. IXIShogunR1

    IXIShogunR1 Well-Known Member

    Joined:
    May 28, 2010
    Messages:
    226
    Likes Received:
    28
    turn off phone.... turn on phone..... it might take some time for all apps to show on the market

    moving apps to SD card is done under settings > apps > manage apps

    most apps can not be moved yet
     
  5. Kelita

    Kelita Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    331
    Likes Received:
    55
    I had to go into the AppBrain app and re-sync and then everything was good. Only a few of my apps were able to be moved to the SD card. Have to wait for the devs to update for us.
     
  6. jcommerce

    jcommerce Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    79
    Interesting....I've been updated for 3 hours now and still nada.
     
  7. Lorak

    Lorak Well-Known Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Messages:
    203
    Likes Received:
    62
    Good luck with that. Only apps you can move to the SD card are the ones the developers set that option for.

    Out of all the apps on my phone I think I had 5 or 6 that I was able to move.

    And don't move Pandora because then the widget don't work and you have to uninstall/reinstall pandora to get it back.
     
    Kelita likes this.
  8. jcommerce

    jcommerce Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    79


    Bingo!...thanks!
     
  9. damewolf13

    damewolf13 live~laugh~love VIP Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Messages:
    4,087
    Likes Received:
    2,667
    Back out of your "downloads" section in mkt and reload mkt, then enter "downloads" again. That's when mine showed up.
     
  10. JokerElite

    JokerElite Well-Known Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    45
    Likes Received:
    7
    Thanks a lot. This worked for me. :)
     
  11. jcommerce

    jcommerce Well-Known Member This Topic's Starter

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    120
    Likes Received:
    79

    Guess (or hope) we'll be seeing lots of updates from the devs in the not too distant future??
     
  12. Kelita

    Kelita Well-Known Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    331
    Likes Received:
    55
    Thanks for the info about the widgets. My scanner radio widget disappeared and once I moved it back to the phone, I got it working again. Had no idea that would mess up the widgets.
     
  13. Cobravision

    Cobravision Well-Known Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    784
    Likes Received:
    162
    I uninstalled and then reinstalled one of my programs, and all the downloads came back.
     
  14. ThatNewAndroidGuy

    ThatNewAndroidGuy Well-Known Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    432
    Likes Received:
    103
    Well I just did a hard reset not too long ago. I couldn't re-download my apps with appbrain. On the appbrain site, only option was to uninstall, which at the time I didn't even have them on my Evo... So there goes manually downloading each one I had with the QR code.

    Only reason I did a hard reset was hoping I could get better battery performance, at least the charging to improve. Still nothing. Even with a hard reset my Evo will not fall asleep.

    Up Time:
    1:49:xx

    Awake Time:
    1:46:xx

    Frustrating -_-
     
  15. tagta3

    tagta3 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    After I did the OTA 2.2 update, I only show 2 apps under the downloads section in the market, if I do a search for the other apps I have installed they appear as installed but they are not listed under downloads anymore? Anyone else have this?
     
  16. steve97fx

    steve97fx New Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I saw that too. Power cycle the phone and it corrects itself.
     
  17. silliybilly

    silliybilly Well-Known Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    13
    Give it some time, they will show up. Mine didn't show up right away either but all apps showed up later. There is already a thread about this somewhere.
     
  18. tagta3

    tagta3 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
    I already power cycled it after the update and still nothing changed.
     
  19. tagta3

    tagta3 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    62
    Likes Received:
    1
  20. sitlet

    sitlet Banned

    Joined:
    Apr 11, 2010
    Messages:
    5,867
    Likes Received:
    633
    Give it an hour or so. Mine took about a half hour then they were back.
     
  21. marctronixx

    marctronixx Moderator Moderator

    Joined:
    Oct 12, 2009
    Messages:
    5,699
    Likes Received:
    3,503
    using the appbrain app and all installs are there.. shows all of whats installed.
     
  22. steelersmb

    steelersmb Well-Known Member

    Joined:
    Jun 8, 2010
    Messages:
    303
    Likes Received:
    14
    I am having that problem as well with updates. The market only showed that one app needed an update but AppBrain showed several that needed updating.
     
  23. sc0lded

    sc0lded New Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Installed apps showed up after some time, along with available updates (Dolphin HD).
     
  24. sikclown

    sikclown Well-Known Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    1,910
    Likes Received:
    965
    marctronixx likes this.

Share This Page

Loading...