Which phones can I buy right now are compatible with AT&Ts 3G bands?


Last Updated:

  1. sman789

    sman789 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I'm using the iPhone 3gs right now and upgrading to the 4 seems pointless. I've messed with the Captivate and Aria at the store and my brother's 3g Slide. I even have iPhodroid (2.2 Froyo) installed on an iPhone 3G. I'm looking to purchase a new phone out of contract but there's only a few options I've found. The Galaxy S (non-USA), Captivate, Streak, Nexus 1,and Aria will work but I'm not sure about other phones since there's so many. To be honest the Streak is at the top of my want list but I'd like to know what else I could get, it doesn't have to be a bleeding edge 1ghz proc either.
     

    Advertisement
  2. iwc3714

    iwc3714 Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Telus HTC legend or Bell HTC desire. They are the major players in Canada and will work on the same 3g network as AT&T. But they are locked and can be unlocked at their store for a fee.
    The dell streak is too big-5" stuck to the side of the face is too much-besides its still running on the Donught OS.
     
  3. sman789

    sman789 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    That's the reason I want the streak...to see peoples faces when I hold up that monster to answer a call. :D But I think the 5" size is just right. I'm using a dell Mini 9 tethered to my iPhone right now and would love to just carry 1 device.
     
  4. Mike2977

    Mike2977 New Member

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I suffered through the iOS upgrade on my 3G and hated the very slow speeds that resulted. It was unlocked and Jailbroken, so thinking that was the problem, I did a regular upgrade and got an AT&T account for 30 days. Just didn't work for me, so I moved on to an Android phone; yes the T-Mobile MyTouch 3G Slide.

    Same guys unlocked it for me so I could use my T-Mobile voice card on it; I use a new Virgin Mobile MiFi modem for my data when I'm not near my own router or a hotspot. Saves a ton of money and no contracts.

    Following this I re-discovered Cydia's 'Backgrounder' which integrates with the iPhone and iOS4 nicely. Got rid of a lot of the mush using the 3G; but I'll stay with the Slide; very nice implementation of Android 2.1 and upgradable to Frodo later this summer I'm told.
     
  5. sman789

    sman789 New Member This Topic's Starter

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Any other options?
     
  6. CartOverlord

    CartOverlord Active Member

    Joined:
    Jun 23, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    2
    you can get the desire from uk
     

Share This Page

Loading...